reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
ewanh potrójne gratulacje :D
Ja bym chyba na zawał padła podczas usg :D
Powtórzyłam dziś betę, jutro po wyniki bo teraz niestety w pracy jestem :( Stresa mam i już nie mogę się środy doczekać, bo wtedy mam wizytę u gina
U mnie objawów praktycznie brak, czasem tylko zakuje brzuszek albo kręgosłup ale to nic ...

evanh wow mega gratulacje!!!!!
kasiaczek gratulacje Pani Magister
katia super, że wszystko jest w porządku
witaj agnieszka

ja jak codziennie ostatnio siedzę pod kocykiem i oglądam wimbledon:-D

Ewanh aż musiałam przeczytać jeszcze raz z niedowierzania. Wielkie Gratulacje ! :-)
Agnieszka1004 Witaj ;-)
-Kasiaczek- no to gratulację dla Pani Magister :-) mnie to czeka za rok ;-)
A ja dziś mam dzień do du*y mam straszną huśtawkę nastrojów przez co kłócę się z moim P. byłam też dziś z małym w przedszkolu na dniu otwartym mały zachwycony ale ja nie bardzo niby Panie ok sale i wyposażenie też ale coś kurczę mi nie pasuję w tym przedszkolu i teraz mam wielki dylemat czy zabrać go z przedszkola i poczekać do września 2014 bo i tak przecież siedzę w domu ale z drugiej strony od uwielbia chodzić do żłobka i pierwsze co rano jak wstaję to on idzie do "czkola"

katia super, ze ok. wrzuc zdjecie usg!!!

magdzik a to przypadkiem nie jest paranoja ciazowa z tym przedszkolem:) rozumiem, ze masz obawy ale moze poczekaj do wrzesnia niech maly pochodzi i zobaczysz czy wszystko w porzadku. moze znajdziesz kogos to ma tam dziecko i moze ci cos powiedziec. moj chodzi do zlobka i bedzie chodzil jeszcze rok. planuje go dawac na 3 dni w tygodniu na 5h. jak sie drugi maluch urodzi to tez bedzie latwiej miec tych kila godzin tylko dla siebie i malenstwa, zeby sie przespac i w miare ogarnac:)

Ewanh wow potrójne gratulacje!!!! :)))
Gratuluję Pani magister :)
Katia cieszę się że wszystko dobrze, i ja widziałam dzisiaj moje maleństwo :) 7 mm szczęścia, serduszko pięknie bije, aż mi łzy poleciały jak usłyszałam :-) niepokojące się tylko bóle krzyża u mnie , bo to podobno skurcze... a termin mamy walentynkowy 14.02

tuśka- ja też mam termin na walentynki:tak: i mój maluch we wtorek też miał prawie 7mm także idziemy "łeb w łeb";-)

reklama
Beti 7 tydz, a dokładniej 6,6. Słyszałam :) i mam nawet płytkę :) tętno 123

Happymama to chyba dobrze rosną nam dzieciaczki :-) ja miałam stresik , bo tydzień temu były niecałe 2 mm i miałam wrażenie że to stanowczo za mało!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry