reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Verita dzięki, uwierz mnie też ciarki przeszły... bez żadnego wspomagania, zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu staranek :) lekarz też jest w szoku, ale mówi, że to się zdarza, bardzo rzadko, ale się zdarza.

reklama
ewanh jeju jestem w szoku!!!!!!!! trojaczki:) a maz co na to? gratuluje ale roboty bedziecie mieli;) az mam wytrzeszcz oczu w tej chwili hehe

myg uwielbiam te polskie szpitale i to, ze zaraz biora na oddzial:/ pewnie mialas nerwa:) ja pamietam, ze przed porodem jak dzwonilam do poloznej ajk mialm skurcze to mowila zebym nie jechala na IP bo zaraz mnie wezma do szpitala i beda tzrymac do porodu:)

monila ale masz energie do sprzatania! oficlajnie zazdroszcze. u ans wieczny burdel:/

Witam dziewczyny chciałabym się przyłączyć do was jeśli można ;-) byłam na wizycie w 5tc i było widać pęcherzyk malutki ale był następna wizyta 8 lipca już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć czy wszystko jest ok boję sie bo w listopadzie poroniłam ale za z pierwszą ciążą nie było żadnych problemów i mam 4 letnią córcię :-)

Cześć dziewczynki :)

Ewanh - wow wow wow wow :) gratulacje!!!

Ja już jestem Panią Magister i jade do domku poodpoczywać:)

Dziękuję za życzenie powodzonka :)

bede tu w niedziele!

trzymajcie się kochane! Powodzonka na wizytach :)! Buziaki!!

Ewanh :D :D :D :D :D GRATULACJE!!! wow :D

I ja widziałam moje Cudo :* zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Jest serduszko. Ciąża rozwija się prawidłowo. Jestem bardzo szczęśliwa.

Mój termin porodu z OM to 17.02 :)

Szczęście rozpiera mnie :)

reklama
Do góry