reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

katia to normalne ale będzie dobrze

kasiaczek może już po ale i tak powodzenia

truskawka za Ciebie też kciuki trzymam

ja co do szpitali mam małe doświadczenie ale nie jest takie złe... co prawda nie wspominam pobytu tam miło ale nie przez personel. Opieka była ok, szczególnie że byłam tam tylko jeden dzień na badaniu.... tylko warunki straszne...ale to już nie wina osób tam pracujących.

reklama
ja ma okropne mdłości, nie wyrabiam normalnie, dzisiaj jak dzieci nie było w domu to przeleżałam cały ten czas, w domu nic nie porobione...nie mam siły:no:

trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze!!!

ja juz prawie skończyłam sprzątanie jeszcze podłogi do umycia mi zostały ale to za chwilkę odpocznę sobie troszke , torba na wyjazd w połowie spakowana:-p

aaa przed chwilka dzownił do mnie nasz znajomy ktory jutro tez jedzie na weekend no i mowi ze na wyjezdzie bedzie sie oswiadczał swojej dziewczynie i zeby mu kwiatki kupiła na ta okazje i zebysmy je zabrali ze soba , bo jak on by je w aucie miał to Kasia odrazu by sie kapneła co i jak ;-) jejciu ale sie ciesze :-) tak wiec jak umyje podłogi to jeszcze chwilke odpoczne i bede maszerowac do kwiaciarni zamowic kwiatki na jutro:-) a i przy okazji kupie kwiatki na grobek mojego syneczka ...

Dziewczyny - trzymam kciuki za egzaminy i Obronę :):tak::-)

Za wizyty również mocno zaciśnięte kciukasy &&&&

Katia - wszystko będzie dobrze... Za niedługo wstawisz na wątku zdjątko bombelka i będziesz caaaała w skowronkach... Nosek do góry :-):tak:;-)

A mnie strasznie mdli popołudniu i wieczorem... Jak już ugotuję obiad i przychodzi jeść, to ja wymiękam...:baffled:

Dziś sobie arbuza wszmałami i był meeeega-pyszny :-D

a ja mam mega lenia, siedze przed kompem i zajadam ogorki korniszonowe, syna mniej wiecej nakierowalam co ma spakowac, zostala corka i ja, tylko czemu mi tak ciezko tylek ruszyc????

jestem na moment,dziec spi wiec mam chwile

trzymam kciuki za obrone i egzamin
i za wizyte tez
u nas powoli ,maz w pracy do 22 wiec znowu jestem sama,wiecie ja wiem ze on to robi dla nas(musimy zmienić auto bo w starym we 4 się nie zmieścimy) ale czasami wysiadam i mam dość siedzenia w domu z dzieckiem,tym bardziej chorym dzieckiem

Dziewczyny co za historia... wczoraj wylądowałam na patologi. Poszłam sobie do lekarza nocnego po jakiś lek na zapalenie dróg moczowych no i wyszłam z skierowaniem na dyżur. Pomyślałam no co zobaczą dadzą coś i do domu. A na dyżuże od razu biorą na oddział:baffled: na szczeście był mój lekarz. Przyjoł mnie zobaczył dał leki i powiedział ze jak wszystko bedzie dobrze to mam sie jutro wypisać na właśne żądanie i on mi da recepty na lekarstwa:szok: ok rano pobrali mi mocz krew i porobili wszystkie badania które zalecił juz prędzej na wizycie ginekolog :-D więc byłam wniebowzięta. Po badaniu krwi wyszło wszystko w normie ale wice ordynator powiedział że nie moge wyjść na własne rządzanie bo przyszłam ze skierowaniem, jakbym przyszła sama od siebie to moge :no:no co za bezsens, po prostu sie bał. Poszłam do ordynatora głównego sie odwołać i tak oto teraz siedze w domu :-D Wypis do odbioru w poniedziałek beta wynosi 81tys :-Dz okresu wychodzi 7tyd4dzień a fasola na 7tyd2dzień. Zaoszczędziłam 100zł ale troche stresu to kosztowało :-)

Hej dziewczynki..Jestem, wczoraj nie miałam już siły pisać... na wizycie okazało się, że jest jeszczejedno serduszko, więc będziemy mieli TROJACZKI!!!! szok, jeszcze teraz dojść do siebie nie mogę...wszystko jest ok, serduszka biją. No ale jest to ciąża bardzo wysokiego ryzyka, mam leżeć i odpoczywać....

ewanah TROJACZKI??? WOW Gratulje !!!!! ale wiesci ... normalnie az mnie zamurowało ...:-D ciesze sie ze wszystko jest wporzadku . u mnie we wsi teraz w styczniu urodziły sie trojaczki 2 chłopakow i jedna dziewczynka , sa wczesniaczkami ale bardzo dobrze rosna i zdrowo sie rozwijaja :-) a wczesniaczkami sa ze wzgledow zdrowotnych ich mamy, bedzie dobrze kochana :*

a ja podłogi pomyłam teraz pije soczek i zaniedługo bede sie zbierac :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki..Jestem, wczoraj nie miałam już siły pisać... na wizycie okazało się, że jest jeszczejedno serduszko, więc będziemy mieli TROJACZKI!!!! szok, jeszcze teraz dojść do siebie nie mogę...wszystko jest ok, serduszka biją. No ale jest to ciąża bardzo wysokiego ryzyka, mam leżeć i odpoczywać....
gratulacje az mnie ciarki przeszly troje dzieci, czyli trzy szczescia na raz, odpoczywaj,:tak::-D
Napisz mi jeszcze to naturalne czy wspomagane bylo?

Do góry