reklama
mi 90 % szpitali i pracownikow w szpitalach od lekarza do salowej w Polsce kojarzy sie wlasnie z takim zachowaniem, szczerze to jade i mam nadzieje ze nic mi sie nie przytrafi bo pl lecznoctwo to dla mnie horror.
mnie cos dzisiaj zaczal pobolewac brzuch jak na okres az musislam sobie usiasc i czekam az przejdzie,mam nadzieje,
mnie cos dzisiaj zaczal pobolewac brzuch jak na okres az musislam sobie usiasc i czekam az przejdzie,mam nadzieje,
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
A mnie muli coraz bardziej nie wiem czy ze stresu czy fasolinka dokazuje. a tu za 2h trezba się bronić. dobrze ze siostra bedzie na miejscu to jakoś to ogarne bo nie mam wyjścia! mam nadzijee ze już gorzej czuc sie nie bede.
Beti1986
Fanka BB :)
trusawa tzrymam kciuki za egzam!
kasieczek ah ta obronabedzie dobrze, pstaraj sie wyluzowac!
mama stach ja juz kiedys na forum slyszalam taka historie o plemnikach co wytrzymaly tydzien
kasieczek ah ta obronabedzie dobrze, pstaraj sie wyluzowac!
mama stach ja juz kiedys na forum slyszalam taka historie o plemnikach co wytrzymaly tydzien
hai24
Zaciekawiona BB
hej :-) a ja trzymam kciuki za Wszytskie mamusie które mają przed sobą egzaminy )) oraz za wszytskie fasolki ;-) Czytałam czytałam i juz sie mi to poplątało hyh;-) W każdym bądź razie wierze w to że wszytskie nasze fasolinki są zdrowe i pięknie rosną !!!
Monila czy Ty jesteś z Pszczyny ??? Wiesz ja rodziłam w pszczynie i mam podzielone zdanie ...
A ja od 2 dni mam wieczorami straszne mdłości .. bleee.. i do tego słabości mnie ogarniają .. masakryczne .. A no i najważniejsze powiedzcie mi czy Was też poboluje kregosłup bo ja spać nie moge z bólu i boje sie że to może cos nie tak .. juz nie pamietam czy mnie w pierwszej ciązy bolał ...:-(
Monila czy Ty jesteś z Pszczyny ??? Wiesz ja rodziłam w pszczynie i mam podzielone zdanie ...
A ja od 2 dni mam wieczorami straszne mdłości .. bleee.. i do tego słabości mnie ogarniają .. masakryczne .. A no i najważniejsze powiedzcie mi czy Was też poboluje kregosłup bo ja spać nie moge z bólu i boje sie że to może cos nie tak .. juz nie pamietam czy mnie w pierwszej ciązy bolał ...:-(
Beti1986
Fanka BB :)
mnie bola plecy na dole, zwlaszcza wieczorem.
katia daj zna c po wizycie czym predzej!
evanah jak tam wizyta?!
katia daj zna c po wizycie czym predzej!
evanah jak tam wizyta?!
Hey mamusie powodzenia na egzaminach !!! Ja dzis czuje sie o Wiele Lepiej wczoraj mdlilo mnie przez caly dzien a dzisjaj Jak narazie spoko mnie tez plecy bola tak Jak na okres. Wczesniej pobolewal tez brzuch Ale ustapilo , moja Gin powiedziala ze böle podbrzusza sa wtedy kiedy powinna wystapic miesiaczka . Pozdrawiam i milego Dnia zycze kochane
reklama