reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Dziękuję Kasiu za odpowiedź :)

Jestem bardzo podekscytowana i szczęśliwa :) Oczywiście jak to przyszła Mama (jej, jak to brzmi :D ) martwię się czy wszystko będzie ok, ale to chyba normalne. Robię co tylko mogę, aby pomóc Dziecku. Reszta w rękach Natury i Boga :)

Jutro zadzwonię do mojej ginekolog i zobaczymy na kiedy wyznaczy mi wizytę :)

reklama
ja mam wizyte u gina na 19 czerwca, bo wcześniej i tak nic nie zobaczy się na usg, ja tez się bardzo martwię, żeby wszystko było ok, ale to już w rekach Boga, zazywam witaminy i staram się higienicznie zyc.

A na kiedy wyliczyłaś sobie datę porodu?

Na portalu kalendarzyk.home.pl z którego korzystam już od dawna podaje mi datę 15 lutego :)

Musi być dobrze.

Jakie macie objawy? Mnie bardzo dolą piersi. I pobolewa podbrzusze. No i jestem senna :)

hej mi tez wyliczylo na 15 lutego, a ja jestem senna nagle zasypiam i po ok 30 min czuje się jak nowo narodzona, czuje napompowane podbrzusze i troszkę mnie dol brzucha pobolewa, poza tym piersi lekko bola ale ani nie urosły ani nie sa jędrniejsze, ale gl zmeczenie mam.

heh :) to ja nie wiem jak z tym terminem :D

Jestem ciekawa co powie mi jutro ginekolog.

No ja też jestem zmęczona. Już ledwo siedzę, więc chyba zaraz przywitam się z łóżkiem :)

jezu tyle się naczytałam o ciążach pozamacicznych, ze każdy bol podbrzusza wywoluje u mnie gesia skorke, ogolnie rzecz ujmując jestem hipochondrykiem i takiemu człowiekowi ciężko się zyje niestety...no nic ide chyba spac, chociaż mam jeszcze mnóstwo prasowania a tak mi się nie chce.

Jakie macie objawy? Mnie bardzo dolą piersi. I pobolewa podbrzusze. No i jestem senna :)
senność,zmęczenie, ciągnie mnie trochę w podbrzuszu, sutki mnie bolą okropnie nie mogę ich dotknąć...
mi termin wypada na 12 lutego. ale jeszcze żadnego dziecka nie urodziłam w terminie;-) z ostatnią córką miałam termin na 17 luty a urodziła się 30 stycznia:tak: zobaczymy jak będzie tym razem.
jutro dzwonię do ginka żeby ustalić pierwszą wizytę.

Witajcie :)

Jak dzisiaj samopoczucie? U mnie nawet ok, tylko pogoda za oknem jest okropna i nic mi się nie chce, no a trzeba iść do pracy :/

Wczoraj musieliśmy zrobić w sypialni małe "przemeblowanie". Ze względu na to, że teraz w nocy muszę wstawać na siku, to wygoniłam Męża do spania od ściany :p Dziwnie mi się spało na nowym miejscu :)

Co do tych terminów to może tak być, że miałyśmy owulację w podobnym czasie. Ja mam bardzo krótkie cykle - 25 dni i owulację mam między 10,11,12 dniem cyklu.

reklama
Witam wszystkie nowe-przyszłe mamusie;))

Ja w piątek zrobiłam betę 1421 :)))i jeszcze zrobiłam toxo bo mam ciągle stan podgorączkowy...no i te 2 poronienia myślałam, że moze to to ale na szczęscie nie!:-)

Do góry