reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Hej dziewczyny,

Dawno się nie odzywałam. U mnie ok, cycki jak balony, bóle jak na okres ustały. W środę mam wizytę, bardzo bym chciała żeby było już widoczne serduszko bo inaczej osiwieje z nerwów. U nas cieplutko także z synkiem korzystamy z pogody, dziś mamy moich rodziców na obiedzie więc trzeba ruszyć dupsko i ogarnąć trochę mieszkanko. Za wszystkie trzymam mocno kciuki żeby wszystko było wsio ok. :)

reklama
Witaj Verita. Gratuluje!

To 19- tego bedą widzę same wizyty. Na pewno wszystko bedzie pięknie. &&&&

ja biorę luteine podjezykowa pierwszy raz w życiu. I zaczynam mieć lekkie zawroty głowy.

Milego weekendu wszystkim.

Witajcie! Hormony u mnie szaleją :laugh2:Zalewam się łzami z byle powodu albo śpię dzień w dzień.
Ja nic poza witaminami i folikiem nie biorę. Chyba, że na wizycie 27-tego lekarz coś doradzi. Pozdrawiam!

witajcie!
ja w środę zrobilam test i wyszła strasznie blada ledwo widoczna kreska. Wczoraj powtórzylam test i druga kreska bardzo wyraźna:-)

cieszę się że mogę do was dołączyć.

dzisiaj trochę mnie pobolewał brzuch i łupało w krzyżu, trochę się zmartwiłam. Po za tym męczy mnie ciągła senność i zmęczenie i piersi bolą okropnie.

Verita fajnie że się tu spotykamy:tak::-D

Fajnie zwłaszcza że zwatpilam bo miałam dziwny cykl. Gdybyśmy się nie starali to mogłabym powiedzieć: nie wiem jak to się stało haha. Najfajniejsze ze o druga dzidzie zabiegalam latami a teraz tak szybko poszło. Tutaj żadnych badań nie robią ale 1 lipca lecę do Polski i zaraz chcę pójść na usg. Tutaj pierwsze usg dopiero ok 12 tyg.a w Polsce może nawet uda sie płeć zobaczyć. Bo mam zamiar być tam ok 2 miesięcy.

Witam:)

I ja chciałabym dołączyć do Was:) niestety nie znam jeszcze dokładnie wieku ciąży i dokładnego terminu porodu. Ostatnią @ miałam 23 kwietnia ale owulka się nieco przesunęła. W piątek byłam u gin i potwierdziła ciąże ale na usg jeszcze nie było widać pęcherzyka. Jutro idę na betkę a następną wizytę mam za 3 tyg.

Życzę nam wszystkim spokojnych najbliższych miesięcy:)

Miłej niedzieli:)

Ps. Nie mogłam się powstrzymać i wstawiłam suwaczek;P póki co jest orientacyjny;)

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
Chciałabym do Was dołączyć.

Mam na imię Kasia i jestem z Łodzi. Wczoraj zrobiłam 2 testy ciążowe, które pokazały II kreseczki :) Zrobiłam też betę. Wynik: 220,2 :) czyli 4-5 tydzień. Jest to moja pierwsza ciąża.

Ostatni okres miałam 16.05.
I mam do Was takie pytanie. Według mnie jestem w 4 tygodniu i 3 dniu. Natomiast jeden z portali z suwaczkami podaje 3 tydzień i 3 dzień. Trochę zgłupiałam:)

Jutro powtórzę betę i progesteron.

Życzę nam wszystkim spokojnych 9 miesięcy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie nowe dziewczyny :))

89katia ja miałam okres 8 maja i mi suwaczek tez pokazal dopiero 4 tc i 4 dzień, wiec jest to prawdopodobne ,ze masz trzeci tydzień i 3 dzień, a tak naprawdę to zaczelas 4 tc czyli smialo możesz mowic,ze jesteś w czwartym, a ja w piatym. Poza tym tez mam na imiwe Kasia i to jest moja druga ciaza :);-)

Do góry