Ogromne gratulacje Miśka! 12 lat to już jest coś. My jesteśmy dopiero 1,5 roku po ślubie. No przynajmniej ten malutki i często dopraszający się o swoje pęcherz coś pożytecznego zrobił susmail nie martw się, ja pewnie jak srócę włosy żeby normalnie wyglądały to do uszu.dopiero pyza będę. Kurczę jaki ja mam apetyt. Do tego lutego to ja się w bałwanka zamienię.
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Dziękuję dziewczyny:-) !!!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Jutro wyjeżdżamy z naszego rodzinnego Szczecina z córciami( pierworodną i tą w brzuszku) do mojego mężusia do W- wy. Mam nadzieję, że nie zaśpimy;-) .Pociąg mamy o 12 z minutami, to chyba raczej powinnyśmy zdążyć. Posiedzimy troszkę w stolicy, musimy rozejrzeć się za nowym lokum. Mąż tam bez nas już od 2 lat, przyjeżdża tylko na weekendy. Mamy już dosyć takiego zycia na dwa domy .Drugi dzidziuś nas do tego zmobilizował .
Miśka wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy! Nam dzisiaj mija 9 lat "bycia ze sobą" :-) a z tą przeprowadzką do męża to bardzo dobry pomysł - rodzina powinna być razem :-)
mój małż w nocy wyjechałdo Wawy odwieźć kolegę na lotnisko... jakoś się martwię teraz taki ruch i warunki na drodze już nienajlepsze... zaraz będę do niego dzwonić.
mój małż w nocy wyjechałdo Wawy odwieźć kolegę na lotnisko... jakoś się martwię teraz taki ruch i warunki na drodze już nienajlepsze... zaraz będę do niego dzwonić.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
To pa dziewczyny, trzymajcie się ciepło.:-) Mam nadzieję, ze ta zima to da jeszcze spokój. Idę dopakować rękawiczki na wszelki wypadek . Wracamy w piątek wieczorkiem, liczę że samochodem, no chyba, że będzie padał śnieg, to pociągiem. Pa pa.
Miśka, spoznione gratulacje i owocnego wyjazdu.
Ja tez wyjezdzam ale dopiero w piatek, moj przyszly maz zaprosil mnie na dluzszy weekend do Zakopanego:-) Mielismy jechac po naszym slubie cywilnym (18.11.2006) ale on sie chyba boi ze potem to juz sie z pokoju nie rusze taka bede niedolezna. Tak wiec z podrozy poslubnej zrobila nam sie przedslubna
A jesli chodzi o fryzjera to chyba tez sie juz o mnie upomina, ale jak pomysle ze mam wywalic 250 zl to odkladam jak moge. w grudniu pewnie pojde zeby w razie czego dzidziusia nie wystraszyc jak sie urodzi
Ja tez wyjezdzam ale dopiero w piatek, moj przyszly maz zaprosil mnie na dluzszy weekend do Zakopanego:-) Mielismy jechac po naszym slubie cywilnym (18.11.2006) ale on sie chyba boi ze potem to juz sie z pokoju nie rusze taka bede niedolezna. Tak wiec z podrozy poslubnej zrobila nam sie przedslubna
A jesli chodzi o fryzjera to chyba tez sie juz o mnie upomina, ale jak pomysle ze mam wywalic 250 zl to odkladam jak moge. w grudniu pewnie pojde zeby w razie czego dzidziusia nie wystraszyc jak sie urodzi
agusia9915
Matka wariatka
MISKA SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA Z OKAZJI 12 ROCZNICY SLUBU
Ja miałam zaledwie 6 rocznica slubu w sobote 28 .DOSTALM SLICZNY BUKIET ROZ OD MOJEGO MEZA. Moj mały pytał sie z jakiej to okazji wiec ja mowie ze rocznica slubu a on na to :O JEJ A JA ZAPOMNIAŁEM MAMUS A CHCIAŁE LAURKE ZROBIC
Ja miałam zaledwie 6 rocznica slubu w sobote 28 .DOSTALM SLICZNY BUKIET ROZ OD MOJEGO MEZA. Moj mały pytał sie z jakiej to okazji wiec ja mowie ze rocznica slubu a on na to :O JEJ A JA ZAPOMNIAŁEM MAMUS A CHCIAŁE LAURKE ZROBIC
agusia9915
Matka wariatka
lil kate- coz ty robisz z tymi włosami ze az 250 zł?
ja byłam w zeszłym tygodniu bo mi juz przeszkadzały i jest juz dobrze .M usimy dbac o siebie i wyglad jak mozna bo po porodzie bedzie jeszcze gorzej (nie bedzie sie chciało jeszcze bardziej niz teraz no i z kim maluszka zostawic tez problem nowy)
w grudniu tez ide ale na balejaz i kontury bo juz czas bedzie (70zł z konturami) by cosik ładniej wygladac (swiezej)
ja byłam w zeszłym tygodniu bo mi juz przeszkadzały i jest juz dobrze .M usimy dbac o siebie i wyglad jak mozna bo po porodzie bedzie jeszcze gorzej (nie bedzie sie chciało jeszcze bardziej niz teraz no i z kim maluszka zostawic tez problem nowy)
w grudniu tez ide ale na balejaz i kontury bo juz czas bedzie (70zł z konturami) by cosik ładniej wygladac (swiezej)
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Agusia a co to sa kontury? Ja tez zazwyczaj robilam balezaj plus podciecie za 140zl. A teraz jak pisalam tylko sie scielam bo wracam do naturalnego koloru (jasny braz) i w sumie to nie tak straszne jak myslalam, jakos u mnie te wszystkie blondy, pozostalosci po czarnej hennie i naturalny kolor fajnie sie mieszaja, wygladam jak zakrecona Pani Jesien