reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Trzymam kciuki Miska żeby udało si Wam jaknajszybiej byc razem.Wiem jak to jest jak jest się parę kilometrów od siebie:-(. A no właśnie lil kate co to za super usługa za 250? Jak Was tak posłucham to już chciałabym lecieć do fryzjera.Ależ to humor poprawia a pogoda taka wstrętna.

reklama
Musisz sie wybrac VASIn, ja od wczoraj naprawde czuje sie jak na skrzydlach po tym fryzjerze i widze wszystko w kolorowo, nawet mnie nie przeraza ze do jutra na zajecia musze przeczytac i zanalizowac 120 stron tekstu o narodzie w socjokonstruktywnej i socjohistorycznej perspektywie...:dry: no moze troche...jak by calkiem mnie nie przerazalo to po prostu bym sie za to zabrala a nie zagladalo co piec minut na forum czy mozna sie gdzies udzielic....:confused: :dry:

no u mnie fryzjer to: balejaz + rekonstrukcja wlosow + masaz glowy + ampulka nawilzajaca + sauna na wlosy + maseczka silver + sciecie + modelowanie. olac kase, najgorsze jest to ze spedzam tam 5 do 6 gozin :confused:

susumali, powodzenia. moj referat jak lezal tak lezy nieruszony :baffled:

aha i z ta kasa to nie tak tragicznie wychodzi bo conajmniej na 3 miesiace starcza. ostatni raz bylam w lipcu i ciagle jest jako tako (nie wiem jak oni to robia ale odrostow naprawde nie widac!!). ale na poczatku grudia sie umawiam tylko boje sie zeby przez te kilka godzin dzidzi nie umeczyc i swojego kregoslupa :dry:

WOW Lil Kate, u tak profesjonalnego fryzjera z takim wachlarzem ofert to nigdy nie bylam...:baffled:
JAk w grudniu pojdziesz to musisz koniecznie swojej glowy zdjecie wkleic bo efekt musi byc nieziemski!!!:-p

wkleje obiecuje, ale przyrzekam ze nic nadzwyczajnego na tej glowie nie ma, tylko wlosy zdrowe, a to wazne bo ja swoje delikatne ciemny blond farbuje na bardzo jasne wiec wiesz co sie z nimi dzieje jak jest nieprofesjonalnie: siano!!

Witam Was wszystkie gorąco!! Przyjechałam dziś na odwiedziny do teściów i wciągło mnie do neta, by posłuchać co u Was! Po pierwsze: MIŚKA GRATULACJE!! Po drugie: MIŚKA życzę Ci jak najwięcej szczęsliwych chwil tuż przy boku męża! A poza tym, to widzę, że chyba ciężarówki w tym okresie odczuwają jakąś silną potrzebę zadbania o włosy, bo ja nie wiedząc nic o Waszych fryzjerskich wyczynach, też zagościłam w salonku i dałam sobie ściąć moje kochane długie włosy. Ale nie żałuję!! poza tym baaaardzo się podoba mojemu lubemu, a On żadko zauważa nową fryzurę!!:-) Przeprowadzka też jakoś mija, narazie w miarę bezboleśnie, oprócz odczuwania silnego braku neta. Ale myślę, że już niedługo... Mieszkanie jest naprawdę fantastyczne!! I tak w nim ciepło!!
Któraś z Was pisała o tym czytaniu do brzuszka. My z mężem od dawna czytamy. Czytałam w jakiejś mądrej książce, że dziecko jest po porodzie spokojniejsze. Trzeba też śpiewać, żeby do głosu przyzwyczajać. Nie wiem czy to działa, ale nas z mężem bawi i zbliża do siebie. To naprawdę przyjemne!! Zachęcam do tego!! Przepraszam za przydługawy tekst, ale wreszcie mogę się z Wami podzielić czymś moim!! Trzymajcie się cieplutko!! Do następnych odwiedzin!!;-)

susumali- kontury to nic innego jak poprostu na około głowy rowno mam ciemny braz bo tak lubie miec (mozna rozne) oczywiscie pod spodem a na wiezchu baleyag z dwoch kolorow ( braz i blond biały nie zołty) i trzeci swoj kolor naturalny .Gdy zwiaze włosy to mam u gory jasny blad i braz a pod spodem ciemna czekolade i to tyle

He, he, salon kosmetyczny się nam robi na forum ;-). Mi kilka doświadczonych mam mówiło, żeby wykorzystać ciążę na spokojne zabiegi tego typu, bo potem może być trudno, ale jak poszłam do fryzjera, posiedziałam ponad godzinę, to przez te zapachy kosmetyków i chemikaliów było mi cholernie nieprzyjemnie. Niby mój węch nie jest zbyt wyostrzony, ale dużo rzeczy mi śmierdzi:baffled: . Czyli tego typu rozrywki ograniczam do minimum...

reklama
Patch, milo ze wpadlas i ze przeprowadzka ok :-)

ja wyjezdzam wlasnie do zakopanego na wspomniana wczesniej "podroz przedslubna". to juz tylko 3 tygodnie zostaly :baffled:

i z tego powodu chyba przezywam maly kryzys emocjonalny. dre sie na mego ukochanego i dopatruje sie w nim wszelkich wad. i wymyslam powody dlaczego wolalabym byc sama. mam nadzieje ze mi przejdzie, moze ten wyjazd cos mi rozjasni. pozdrawiam was cieplutko i do srody (powinnam juz wrocic z tych wojazy):-)

Do góry