reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ojej, Nuśka :-( Strasznie mi przykro... Pomodlę się...

Joasiek, ja też wczoraj sobie zciągnęłam z Pauliny pendriva jakiegoś wirola, przez którego rano mi prawie serce stanęło, bo przy uruchamianiu kompa system mnie poinformował, że mam dysk twardy uszkodzony i nie chciał się uruchomić. Na szczęście się w końcu udało. A wirusa odrazu program antywirusowy mi wykrył i go usunęłam, ale jednak zdążył narobić już jakichś szkód.

Kasiad mi tych trojanów ani skaner mks online nie chce usunąć, ani mój darmowy antywir, ani sama ręcznie nie jestem w stanie go usunąć :no::-( Chyba mnie coś trafi... zasysam teraz dobrego antywira a jak nie zadziała to mam przekichane, bo nie mam nawet pojęcia gdzie są jakieś sterowniki do tego laptopa na wypadek formatu, a tak to się może skończyć :confused2:

Hehe, Joasiek, jak powiedziałam o Twojej sytuacji Tomkowi, to powiedział:
- Niech Twoja koleżanka przyniesie tu kompa.
A ja mu na to, że chyba trochę za daleko mieszka. No, ale jak masz ochotę odwiedzić Bydgoszcz, to zapraszam :-)
O sterowniki się nie martw, bo jak masz oryginalny system operacyjny, to zawsze możesz je sobie z netu zciągnąć. Gorzej z danymi z kompa. Ja mam np. kupę zdjęć i jeśli bym je straciła, to bym się chyba zapłakała.

Ostatnia edycja:
Witam

Nuska bardzo mi przykro.....:-( taka młoda koibeta... no MUSI sie skonczyć dobrze, pomodle się za nią oczywiscie. Trzymajcie się i ty i Krzysiek... i nic nie musisz robic, po prostu bądź przy nim...

w pracy sajgon:dry: na dworze ponuractwo:baffled: nic mi sie nie chce

Witam :-) Ale dziś pospałam, Oli się obudziła o 8.30, więc i ja dziś dłużej mogłam. Codziennie trochę dłużej śpi, więc przyzwyczaja się do nowego łóżka. Dziś wstała rano i przyszła do nas do pokoju już w laczkach na nogach, sama je ubrała.

hej

Nuśka przykro mi bardzo :-( doskonale wiem co czujecie, moja teściowa miała wylew i była w podobnym stanie z tego co piszesz, w dodatku w naszym cudnym szpitalu ją na padaczkę leczyli debile... ale w końcu znalazł się lekarz, który podjął się operacji (w sumie 3) i potem powoli powoli nauczyła się na nowo chodzić, mówić itd... teraz jak ktoś nie wie to w życiu by nie powiedział że była jedną nogą w grobie. Mam nadzieję że u Was będzie podobnie ale póki co ściskam i ogrom sił posyłam...

ech idę do mamy i na zakupy pa

Cześć:-)

Pogoda taka dziwna, ale dobrze, że nie pada:tak: Mam trochę do zrobienia, ale tak mi się nie chce:no: Może najpierw z Maluchami gdzieś wyjdę;-)

Nuska bardzo mi przykro.....:-( taka młoda koibeta... no MUSI sie skonczyć dobrze, pomodle się za nią oczywiscie. Trzymajcie się i ty i Krzysiek... i nic nie musisz robic, po prostu bądź przy nim...
Mi również bardzo przykro:-( Ale NA PEWNO będzie dobrze - trzeba być dobrej myśli:tak:

Kasiu widać, że Oli robi się coraz bardziej samodzielna i dorosła;-)

Miłego dnia:-)

reklama
hej
nie wyspałam się jak nic....:-:)cool:...a podobno nawet chrapałam w nocy:szok::-D:-D
Cóż za piękna pogoda za oknem :wściekła/y::cool2: karola kupiłas juz to słońce:confused:;-):-D to podaruj nam trochę ;-):rofl2:

Do góry