reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej !

Kinia nie momoge wiem ze leciał na tvn style kiedyś :tak:

Gosia rewelka
a ja wlasnie mysle o kupnie piekarnika w koncu by sie przydało :dry: juz nie wspomne o zmywarce , bo dziura ciagle widoczna :dry: i moze zaczne cos pichcic sama jakies ciasta itp :)

reklama
Witam
zapieprz dzis od rana mam:baffled: dobrze ze to piatek bo chociaz istnieje bliska perspektywa weekendu:-p

Irtasia zdrowiej nam, Oliwieczka udanych zakupów kuchennych, no piekarnik to by sie pewnie wam przydał:tak:
Gosia piekny torcik - smakowicie wyglada:tak:

miłego dnia i weekendu:-)

Dzięki Justynka i wzajemnie oczywiście:-):tak:.
Czy Ty nie miałaś ostatnio imienin?Jesli tak to wszystkiego najlepszego...:-)
U mnie weekend pracowity,ale na szczęście nie w szkole;-):-).
Madzia dasz rade.Ja za tydzien ide;-):tak:.
Irtasia zdrówka.Może wybierz sie do lekarza jak tak kiepsko się czujesz...?:blink:.
Gosia,przepiekny torcik zrobiłyście:szok::tak:.Nie mogłam tylko rozszyfrowac napisu;-):-D.
Oliwieczka polecam oba sprzęty.Nie wyobrażam sobie jak można bez nich życ:sorry2:.

A ja sprzątam.Już po obiadku i zdrzemnęlabym sie z chęcią:sorry2:.

Tycia tam są tylko położone różne literki bo napisu już z nich nie ułożę bo brakuje mi literek wiec położyłam tylko to co miałam tak dla ozdoby w artystycznym nieładzie ;-):tak:

Hej,ja również witam.Dziś Kubul wciągnoł całą flaszke mleka z kaszą(nawet mu Orsalit przemycony nie przeszkadzał:-D).No i leży z wielkim brzuszkiem zadowolony.:tak:
Ja miałam dziś jakies dziwne sny,śniło mi sie,że spotkałam kumpla z dzieciństwa,który wyjechał do Chin,he,he.:tak:

reklama
Witam :-)
U nas śniegu nie ma, ale pogoda i tak do bani, wietrznie i pochmurnie.
Dziś na 19tą idę do opery na Toscę Pucciniego. Nie za bardzo mam ochotę, ale mama mi bilety fundnęła i nie wypada odmówić :dry:

Do góry