reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam.
Oj Wisnia współczuje chorutkich dzieci,trzymaj sie dzielnie.
Kasiad ale kotka nabroiła.:baffled:
Patri trzymamy kciuki,powodenia na studiach.:tak:
Spadam sprzątać,papatki.

Witam :-)

Patri, Wiśnia, zdrówka dla Waszych bąbli :tak:

Patri powodzenia na egzaminach i na obronie pracy. Trzymam kciukasy!

Irtasia, a ile Twój kocur ma lat :confused: Moje nie robią poza kuwetą jak narazie, raz się zdarzyło, jak wyjechaliśmy na 4 dni i pod koniec kuweta już była bardzo zabrudzona, to kotka zrobiła obok kuwety, co jest normalne, bo koty z reguły są bardzo czystymi zwierzętami. W pokoju nigdy się moim kotom nie zdarzyło załatwić. Mojej koleżanki kot za to codziennie zostawiał jej niespodziankę w doniczkach :baffled: Ale to nie ze starości, taki już był, tak jak i wśród ludzi zdarzają się niewychowalne jednostki, tak i wśród zwierząt.

Ale tymi dziurami mnie kotka załamała, wygląda to fatalnie, bo to taki materiał, że te dziurki są bardzo widoczne, a tapczan ma dopiero coś ponad rok i nie kupię narazie nowego :no:

I ja witam!
Zdrowka dla dzieciaków życzę:tak:.
Ostatnio u mnie krucho z czasem,dzis musze sie zebrac i napisac prace...

A ja za tydzien we wtorek mam pierwsza jazde a nawet niewiem gdzie gaz i hamulec:-D a gdzie tu mowa o jezdzie takze w niedziele musze sie wybrac na plac dla ludzi sie uczacych w ADAC :tak:

czesc Dziweczyny

Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem :nerd::baffled:

Witam:-) My dzisiaj jedziemy na bilans dwulatka i kontrolne ważenie Olivera:tak:
Wolfia pisz jak wyszedl Wam bilans i ile wazy Olivierek

Trzymajcie się cieplutko i zdrowo:-) Miłego dnia:-)

A ja za tydzien we wtorek mam pierwsza jazde a nawet niewiem gdzie gaz i hamulec:-D a gdzie tu mowa o jezdzie takze w niedziele musze sie wybrac na plac dla ludzi sie uczacych w ADAC :tak:

bedzie dobrze :tak: pocwicz sobie przed jazda a bedziesz sie mniej denerwowała ;-)

czesc Dziweczyny

Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem :nerd::baffled:
moze to przesilenie wiosenne?

a ja wrciłam z miasta :tak:
mam okulary:-)
prawko bezterminowe :-):tak::tak: załatwiłam
ale musze jezdzic w okularach:tak:

obiad zrobiony bire sie za porządku

a pozniej jedziemy z mężem do tesco, lidla, i biedronki :rofl2:

reklama
czesc Dziweczyny

Zakochałaś się może? :-D:-D:-D:tak:

Jeśli to pierwsza jazda to czym się przejmujesz? Myślisz, że wszyscy wiedzą wszystko przed pierwszą lekcją jazdy? :-)
Będzie dobrze :-) :-) :-) :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry