reklama
Witam :-)
Patri, Wiśnia, zdrówka dla Waszych bąbli
Patri powodzenia na egzaminach i na obronie pracy. Trzymam kciukasy!
Irtasia, a ile Twój kocur ma lat
Moje nie robią poza kuwetą jak narazie, raz się zdarzyło, jak wyjechaliśmy na 4 dni i pod koniec kuweta już była bardzo zabrudzona, to kotka zrobiła obok kuwety, co jest normalne, bo koty z reguły są bardzo czystymi zwierzętami. W pokoju nigdy się moim kotom nie zdarzyło załatwić. Mojej koleżanki kot za to codziennie zostawiał jej niespodziankę w doniczkach
Ale to nie ze starości, taki już był, tak jak i wśród ludzi zdarzają się niewychowalne jednostki, tak i wśród zwierząt.
Ale tymi dziurami mnie kotka załamała, wygląda to fatalnie, bo to taki materiał, że te dziurki są bardzo widoczne, a tapczan ma dopiero coś ponad rok i nie kupię narazie nowego
Patri, Wiśnia, zdrówka dla Waszych bąbli

Patri powodzenia na egzaminach i na obronie pracy. Trzymam kciukasy!
Irtasia, a ile Twój kocur ma lat

Ale tymi dziurami mnie kotka załamała, wygląda to fatalnie, bo to taki materiał, że te dziurki są bardzo widoczne, a tapczan ma dopiero coś ponad rok i nie kupię narazie nowego

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) My dzisiaj jedziemy na bilans dwulatka i kontrolne ważenie Olivera
Trzymajcie się cieplutko i zdrowo:-) Miłego dnia:-)

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
czesc Dziweczyny
Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem

Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam:-) My dzisiaj jedziemy na bilans dwulatka i kontrolne ważenie Olivera
Wolfia pisz jak wyszedl Wam bilans i ile wazy Olivierek
A ja za tydzien we wtorek mam pierwsza jazde a nawet niewiem gdzie gaz i hamuleca gdzie tu mowa o jezdzie takze w niedziele musze sie wybrac na plac dla ludzi sie uczacych w ADAC
![]()
bedzie dobrze

moze to przesilenie wiosenne?czesc Dziweczyny
Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem![]()
a ja wrciłam z miasta

mam okulary:-)
prawko bezterminowe :-)

ale musze jezdzic w okularach

obiad zrobiony bire sie za porządku
a pozniej jedziemy z mężem do tesco, lidla, i biedronki

Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witam i ja, tak jak przeczuwałam, szkolenie nużące i długie
, padnięta jestem:-(

reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
czesc Dziweczyny
Bosz, nie wiem co sie dzieje, ale ani pisac ani czytac nie moge - kompletna klapa. Jakas taka rozkojarzona jestem i skupic na niczym sie nie moge. To juz kolejny taki dzien. Wieczorem to zupelnie niekumata jestem![]()
Zakochałaś się może?

A ja za tydzien we wtorek mam pierwsza jazde a nawet niewiem gdzie gaz i hamuleca gdzie tu mowa o jezdzie takze w niedziele musze sie wybrac na plac dla ludzi sie uczacych w ADAC
![]()
Jeśli to pierwsza jazda to czym się przejmujesz? Myślisz, że wszyscy wiedzą wszystko przed pierwszą lekcją jazdy? :-)
Będzie dobrze :-) :-) :-)

Ostatnia edycja: