reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

:-)Witam poweekendowo:-)

Nuśka super ze już na swoimnowym mieszkanku jesteście:tak::-) gratki wielkie!!!:-) i jak wrażenia? macie juz wszystko skonczone czy bedziecie jeszcze na miejscu dokańczać?

a jak tam nasze chorowitki? mam nadzieję, że juz lepiej:confused:

milego dzionka wszystkim życzę:-) u nas słonecznie dzis od rana:tak::-)

reklama
Witam :-)
U nas słonecznie od rana, na termometrze 9 st :szok: ale to chyba jakieś przekłamanie, bo nie chce mi się wierzyć, żeby było aż tak ciepło :confused:

Agusia, jak samopoczucie :confused:

Dzieńdoberek :tak:

Nuśku pisz jak wrażenia z nowego mieszkanka i pokazuj zdjęcia, duuuzo zdjęć ;-)
U nas zimno, deszczowo, ponuro, to i nastrój mam kiepski, a do tego poniedziałek bleh :baffled:

Dzieńdoberek :tak:

Nuśku pisz jak wrażenia z nowego mieszkanka i pokazuj zdjęcia, duuuzo zdjęć ;-)
U nas zimno, deszczowo, ponuro, to i nastrój mam kiepski, a do tego poniedziałek bleh :baffled:

no to tak ja u nas :dry: pogoda deszczowa niedawno wrociłam z badań, pani w recepcji nie wiedziała jakie to są ogolne badania krwi :/ bo robiłam sobie prywatnie bez skierowania, a ja sama tez nie wiem wiec zrobiłam tylko ob i morfologie.

Nuska ja tez jestem ciekawa bardzo ciekawa twojego mieszkanka ! pokzuj szybciutko!!!:tak:

ide dalej robic... wzieło mnie na zmiane wystroju okna :sorry2:

Witam

ja dziś wstałam z rana o 7:30 i poszłam dalej spać i do 11:30 spałam :szok:

potem mały spacer był obiad i teraz sobie czytam BB:blink:

u mnie świeci słoneczko a na termometrze w słońcu 20 stopni się nagrzał czujnik zbytnio :-D szkoda ze w powietrzu tyle nie ma bo mi tęskno za taką pogodą :sorry2:

reklama
Hej dziewczyny,
mam dziś dużo roboty, bo jutro szkolenie i spotkanie z nową dyr:baffled:aż do 19, a że lekcje kończę parę minut przed to do domu nie zdążę wrócić, czyli obiad na dziś i jutro:confused:
A dzień kobiet udany, wybrałam sobie torebkę w ochniku, a mąż zakupił:-)w sumie to dawno miałam sobie kupić porządną torebkę, a że trafiłam na ostatnie przeceny to tak wyszło przy okazji.
Nuśka, ale szybcy jesteście, gratuluję pierwszego weekendu we własnym M

Do góry