reklama
Ale cicho tu...
Ja dziś sporo spędziłam poza domem, pracę obskoczyłam, zrobiłyśmy sobie dłuuugi spacer, a nawet dwa
Jestem dziś zmęczona, więc długo tu dziś nie zagoszczę ;-)
Dziś się wściekłam na kotkę, bo zrobiła mi w jednym miejscu pełno maleńkich dziurek w tapicerce łóżka
Musiała ostrzyć o nią pazury, nie wiem, co jej odbiło, nigdy tego nie robiła 
Ja dziś sporo spędziłam poza domem, pracę obskoczyłam, zrobiłyśmy sobie dłuuugi spacer, a nawet dwa

Jestem dziś zmęczona, więc długo tu dziś nie zagoszczę ;-)
Dziś się wściekłam na kotkę, bo zrobiła mi w jednym miejscu pełno maleńkich dziurek w tapicerce łóżka

Ostatnia edycja:
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
hej zaraz jade na badania z zosią 
bede pozniej papa

bede pozniej papa
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Cześć Oliweczka, powodzonka.
Witam wszystkie kobietki:-)
Zaraz kawa blond i do nauki, w czwartek egzamin, jeszcze 3 sztuki + praca magisterska i jestem po studiach :-)
Miłego dnia!!
Witam wszystkie kobietki:-)
Zaraz kawa blond i do nauki, w czwartek egzamin, jeszcze 3 sztuki + praca magisterska i jestem po studiach :-)
Miłego dnia!!
cześć
IZulka chora strasznie :-( Patrycja jeszcze się trzyma ale zaczyna pokaszliwać :-(
nastrój mam więc byle jaki i nic mi się nie chce, a muszę dzisiaj pediatrę zaliczyć koniecznie...
wczoraj byłam w pracy od 8 do 14 a miałam być 2,5 godziny... super nie?
miłego dzionka wszystkim
IZulka chora strasznie :-( Patrycja jeszcze się trzyma ale zaczyna pokaszliwać :-(
nastrój mam więc byle jaki i nic mi się nie chce, a muszę dzisiaj pediatrę zaliczyć koniecznie...
wczoraj byłam w pracy od 8 do 14 a miałam być 2,5 godziny... super nie?

miłego dzionka wszystkim
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Moja Julka też się rozłoży lada moment, już z nos zatkany, oczka ropieją, dzis zaczęła kaszleć. Nie jest za kolorowo!
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam wtorkowo:-)
zdrówka dla choruszkow wszystkich
miłego dnia:-)
zdrówka dla choruszkow wszystkich

miłego dnia:-)
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mojej kotce tez w ten sposob odbijaDziś się wściekłam na kotkę, bo zrobiła mi w jednym miejscu pełno maleńkich dziurek w tapicerce łóżkaMusiała ostrzyć o nią pazury, nie wiem, co jej odbiło, nigdy tego nie robiła
![]()

Witam:-) Dzis zmoklam niemilosiernie