reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gosia,ja jestem na wychowawczym i Zus przysyła mi rozliczenie.A Ty nie jestes na wychowawczym?

no jestem :tak:ale nic nie dostałam bo szef mi powiedział że mam wypełnić pit z zerowym dochodem i taki oddać :baffled: chyba mnie znowu w błąd wprowadzili :wściekła/y:

a w zeszłym roku coś z Zus dostałyście :confused:

reklama
Gosia dobrze z robilas ja tez jestem na wychowawczym nie mam dochodow i zus mi nic nie przysle ja rozliczam sie z mezem wiec tylko dopisuje sie do jego pitu ze my razem.

W zeszłym roku tez dostałam z Zusu rozliczenie.Równiez rozliczam sie z Jackiem:tak:.Nie znam sie na tych sprawach.
Tak mi zalezy na szybkim rozliczeniu,a Zus sie nie spieszy:no:.

no ja też myślę że nie dostanę:confused: w zeszłym roku nie dostałam:no: bo dostałam od szefa pit bo miałam dochód w 2007 macierzyński i im wysłałam bo nawet jechać mi się do urzędu nie chciało :sorry2:;-)a w tym mi kazali samej wypełnić bo cały 2008 nie miałam dochodów i rozliczam się sama ....nie z mężem ;-)
no zobaczymy co będzie najwyżej poprawię go :tak:

Hej, hej!
senna sobota, i u nas rozliczanie z fiskusem dziś się odbywało. Teraz tylko wysłać i czekać na zwrot, będzie jak znalazł na wakacje w ciepłych krajach;-):-D

Witam!
My też po rozliczeniu.. dopłata 4230 zł:baffled::-:)dry:
I umieram dzisiaj, dostałam okres trochę przed czasem (chociaż biorę tabletki) i chodzę o ścianach:-(
Zrobiliśmy dzisiaj urodzinową imprezę Gosi, a ja marzyłam aby goście jak najszybciej poszli.
Uciekam do łóżka...

Witam po malej przerwie.....
My juz dzisiaj na Nowym mieszkanku spimy.....
Jestem wykonczona ta przeprowadzka.....
Nie wiem jak moglismy tyle rzeczy trzymac na kawalerce....hihihi
Jak bede miala wieksza chwilke nadrobie zaleglosci.:)
Nie zapominajcie o nas.....
Buziaki:***

reklama
Do góry