reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) U nas beznadziejna pogoda tej niedzieli
Przelotne opady deszczu ze śniegiem
Niby słonko się przedziera przez to zachmurzone niebo, ale tylko na chwilkę. Wczoraj byłam na spacero-zakupach z Oliverem;-) Mąż dał mi wychodne na prawie 3godz., a Oliver grzecznie dał mamie pooglądać wystawy sklepowe i wejść do 4 sklepów:-) Odpoczęłam sobie od tego swojego dwulatka i zajęć domowych
Kupiłam sobie sukienkę jeansową, bieliznę, kapcie i trochę kosmetyków, bo pora doprowadzić się do jakiegoś porządku;-) Strasznie mi się wysuszyła cera od porodu i musiałam zainwestować w kremy nawilżające:-) Teraz nawet na noc kupiłam oddzielnie, bo wcześniej rzadko używałam

Gratulacje nowego mieszkania Nuśka:-)
Dałyście radę mimo kiepskiego samopoczucia
Zdrówka dla Wszystkich Chorowitków
Już niedługo wiosna:-)
Miłej i rodzinnej niedzieli Wam życzę

Super:-) Bardzo szybko i sprawnie Wam ten remont i przeprowadzka poszłyMy juz dzisiaj na Nowym mieszkanku spimy....

Gratulacje nowego mieszkania Nuśka:-)

Zrobiliśmy dzisiaj urodzinową imprezę Gosi
I jak tam po imprezkach Dziewczyny;-)a ja zaraz mykam na urodziny do corki od szwagra

... u mnie juz dwoje chorych,taki sezon
właśnie dobiegł mnie "gruźliczny" kaszel IZki szit szit szit![]()
Zdrówka dla Wszystkich Chorowitków

Miłej i rodzinnej niedzieli Wam życzę

Witam
u mnie pogoda piękna :-) świeci słoneczko i jest dość ciepło
byliśmy na zakupach bo mi się akcesoria kosmetyczne dla Emilki pokończyły ;-)
i dostałam kaskę na buty od taty i sobie odrazu kupiłam buciki juz na wiosne
muszę wam powiedzieć że chomiczki małe mi zdychają ostatnio wam pisałam że 1 zdechł bo było 9 wczoraj im zmieniałam trociny i znów 4 martwe były a dziś 1 już znalazła moja mama padniętego
wiec zostały 3
żal mi tych małych stworków
obiecałam 2 dla kuzynki córki i nawet nie wiem czy chociaż 2 się utrzymają a mała tak się cieszyła że je dostanie bo dopiero jej zdechł chomiczek i nie wiem dlaczego tak zdychają
wczoraj jak wziełam jednego to popsikiwał jakby wiec może chore są 
u mnie pogoda piękna :-) świeci słoneczko i jest dość ciepło

byliśmy na zakupach bo mi się akcesoria kosmetyczne dla Emilki pokończyły ;-)
i dostałam kaskę na buty od taty i sobie odrazu kupiłam buciki juz na wiosne

muszę wam powiedzieć że chomiczki małe mi zdychają ostatnio wam pisałam że 1 zdechł bo było 9 wczoraj im zmieniałam trociny i znów 4 martwe były a dziś 1 już znalazła moja mama padniętego

obiecałam 2 dla kuzynki córki i nawet nie wiem czy chociaż 2 się utrzymają a mała tak się cieszyła że je dostanie bo dopiero jej zdechł chomiczek i nie wiem dlaczego tak zdychają

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Może być tak,że te dwa co miałaś(rodzice)to chomiczki z jednego miotu i urodziły sie z wadami,kiedyś mi tak mówił sprzedawca(miałam chomiczki Dżungarskie)i dlatego zdychają.Witam
muszę wam powiedzieć że chomiczki małe mi zdychają ostatnio wam pisałam że 1 zdechł bo było 9 wczoraj im zmieniałam trociny i znów 4 martwe były a dziś 1 już znalazła moja mama padniętegowiec zostały 3
żal mi tych małych stworków
obiecałam 2 dla kuzynki córki i nawet nie wiem czy chociaż 2 się utrzymają a mała tak się cieszyła że je dostanie bo dopiero jej zdechł chomiczek i nie wiem dlaczego tak zdychająwczoraj jak wziełam jednego to popsikiwał jakby wiec może chore są
![]()

Szkoda,ale cóż,tak sie zdarza czasem.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam
własnie odpoczywamy po wczojarszych chrzcinach, pijemy piwko i lezymy w lozku
Wczoraj zdazyłam wyskoczyc jeszcze na solarium przed imprezką a pogoda do d.. wieje zimno pada deszcze ze sniegiem
jutro czekja mnie badania krwi wiec musze wczesniej wstac
ja tez dostaam kase na imienimy ale musze chyba ją odlozyc pisałam Wam ze byłam u okulisty po new okulary?
No to we wtorek pokaze zdjecia
zainwestowałam i musze wybulic 500zł
jedyne co kupiłam to baze z soraji pod majikaż:-)- bardzo fajna polecam
tylko 32 zł a fajnie sie trzyma majikaz cały dzien 
Nuska pisz jak w nowym mieszkanku!
Zdrowka dla chorych dzieciaczków zyczę !
Gosia pokazuj buty
Wolfia fajne takie wyjscie na pewno sobie odpoczełas
własnie odpoczywamy po wczojarszych chrzcinach, pijemy piwko i lezymy w lozku
Wczoraj zdazyłam wyskoczyc jeszcze na solarium przed imprezką a pogoda do d.. wieje zimno pada deszcze ze sniegiem

jutro czekja mnie badania krwi wiec musze wczesniej wstac

ja tez dostaam kase na imienimy ale musze chyba ją odlozyc pisałam Wam ze byłam u okulisty po new okulary?
No to we wtorek pokaze zdjecia

jedyne co kupiłam to baze z soraji pod majikaż:-)- bardzo fajna polecam

Nuska pisz jak w nowym mieszkanku!
Zdrowka dla chorych dzieciaczków zyczę !
Gosia pokazuj buty
Wolfia fajne takie wyjscie na pewno sobie odpoczełas
no niby nie są ... kiedyś zawsze kupowałam z 2 sklepów wtedy miałam pewność że nie są z jednego miotu a w sklepach i tak kłamią nawet z wiekiem chomiczkaMoże być tak,że te dwa co miałaś(rodzice)to chomiczki z jednego miotu i urodziły sie z wadami,kiedyś mi tak mówił sprzedawca(miałam chomiczki Dżungarskie)i dlatego zdychają.
Szkoda,ale cóż,tak sie zdarza czasem.

Oliwieczka nie chce mi się

u mnie zaczeło padać

reklama