reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Karolina przekaż podziękowanie mężowi za tak wyczerpującą odpowiedź.
Wiem, że mąż ma rację, że chcąc kupić dobry aparat z obiektywem trudno będzie się zmieścić w 2 tys zł, ale niestety tylko tyle mamy że tak powiem dostępne :sorry2: Nie da rady tego przeskoczyć niestety :no:
No i już sama nie wiem teraz co wybrać :dry: Jakoś najbardziej skłaniam się ku Pentaxowi K200, ale sprawa nie jest jeszcze przesądzona.

W każdym razie dzięki raz jeszcze wszystkim za rady, podziękujcie dziewczyny swoim mężom :-)

reklama
Witam z rana:-)

Kasiad nie ma sprawy, teraz decyzja nalezy do ciebie;-):-)
my akurat mamy Canona 400, trafił sie akurat rok temu okazyjnie to go kupiliśmy, mąż teraz dokupił specjalna przekładke i pasuja do niego obiektywy ze starego zenita mojego taty:tak::-) i teraz szalenstwo fotografowania:rofl2:;-)
ten Pentax jest sprawdzony, tez bym się sklaniała ku niemu...

miłego dzionka babeczki:-)

Hej a ja tylko na chwilkę, musze popsrzatac ppozniej jade się kawkować do koleżanki :tak:
obiad
io jeszcze miasto musze dzis zaliczyc (drobne zakupki)
jutro mamy chrzest naszej małej Hanki (kuzynneczki Zosi):tak:

Witam!
Pozwolicie,ze i ja skorzystam z podpowiedzi;-):tak: odnosnie apoaratu.Marzy mi sie lustrzanka,ale na razie musze pospłacac choc czesc kredytów i rat:szok:.
Rosmerta Wasz aparat robi super zdjecia:tak:.Mam na mysli chocby z ostatnich-Hubcio z mikrofonem:tak:.Super.Moj compact robi fajne zdjecia na zewnatrz,a w pomieszczeniach katastrofa:baffled:.Moze zajrze w koncu po 2 latach do instrukcji;-).
U mnie szpital-Bartus i Misia goraczka ,a Kondzio troszke kataru:blink:.

Witam :-)
Nie śpię już od 5.30 :dry: Obudziła mnie potrzeba skorzystania z toalety i już nie mogłam zasnąć :angry: Oli jeszcze śpi, ale chyba ją obudzę o 9tej, bo wczoraj tak mi dała popalić wieczorem, że nie chcę mieć powtórki z rozrywki.

Tyciu, zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Witam,również niewyspana.
:baffled:
Dziś kumpela na ploty przychodzi,hura,dawno jej niewidziałam.:tak:

I ja się witam:tak:

Tycia zdrówka dla Twoich maluchów:tak:

A ja od rana w pracy, a potem weekend i dwa dni wolnego:tak:
Jak będzie ładna pogoda może sobie w górki pojedziemy.
Miłego dnia babeczki:-)

reklama
Hej Aga!:tak:
Cos mi sie porobilo i nie moge uzywac polskich znakow:szok::-D.Moze sie ktos orientuje,co ja pokrecialam na klawiaturze:rofl2::sorry2:.

Jacek pojechal umowic dzieci do przychodni i przyjechal z niczym,bo nie ma naszej doktor.Dzwonil do mnie,zeby zapytac czy moze umowic do innej,a ja mialam telefon przyciszony:angry: i nie umowil wcale:no:.Pojechal jeszcze raz,tylko juz z dzieciakami.Chyba im telefon nawalil ,bo nie mozna sie dodzwonic:baffled:.Mam nadzieje,ze ich ktos zbada:dry:.

Do góry