reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam niedzielnie:tak:
Lenia mam dziś strasznego i nic mi się nie chce. Jedyny plus dzisiejszego dnia to wiadomość, że wylatujemy do Norwegii w sobotę, więc mamy jeszcze prawie cały tydzień:tak: Niestety moja mama z nami nie jedzie..
U nas kolęda już była, ale co roku mam cyrk bo T. zawsze marudzi, że chce się urwać z domu na czas wizyty księdza. :baffled:
Wiśnia, Tycia - przyłączam się do gratulacji:-)

MIska,ale sie usmialam z ta kaczka:-D.Rozumiem,ze ja trzymalas na zewnatrz?:-):-D:-D:-D.To moze ja tam zostaw,to juz kocina doje...;-)

Wolfia,chociaz Ci lasagne'a została,chyba ze 100 lat nie jadlam:tak:.Ze mna do podstawowki chodziła sliczna dziewcyzna o imieniu Ines:tak:.Cała druge ciąże myslalam,ze będe miala chłopca.Na przestarzalym usg lekarz z mojej dziury nie widział:no:.Przy Konradzie poszlam juz na 3D i wiedzielismy,ze bedzie chlopczyk:tak:.

Matylda,zostancie jak najdłużej;-).

Madzia,pózno masz sesje.Ja za 2 tygodnie mam 2 ostatnie egzaminy i jesli zdam bede juz po:tak:

Dziekuje bardzo za gratulacje:tak:

hej tak wogole:zawstydzona/y:

jutro mam kolęde:rofl2::baffled:
ja juz po u nas był zaraz po śiwietach przyszedl wypytał sie na ktora chodze do koscioła i jaki ksiadz odprawia msze:baffled::crazy:nie za bardzo znałam odpowiedzi na te pytania:sorry2:
TYcia tak na prawde to za 2 tyg to mam jeszcze ostatni zjazd i na nim własnie mam prawie wszystkie zaliczenia a sesja to za 3 sie zaczyna ale w sesji tylko 2 zaliczenia

u nas w czwartek.... ;-)
my już mieliśmy w miniony poniedziałek.
no ja czekam na mężą za chwilę zaczynamy 30 urodziny jeszcze musiał odebraćkontrahentów z lotniska odstawi do hotelu i będzie ale tak ok 24 prezent czeka i dziś byłam go kupić z SZymkiem ale był zadowolony serio chodził i powiedział pani co nas obsługiwała że to dla taty i pokazał cicho aby się nie wydało - reakcje opiszę jutro.

pa

Witam :-) Ja dzis mialam strasznego lenia:rofl2: Bylam dzis z Jenni na godzinke na dworze mam nadzieje ze jej niezaszkodzi bo zapomnialam sie lekarza zapytac:sorry2:

reklama
No, A. szczęśliwie dojechał. Udało mi się wreszcie dodzwonić. Mogę iść spać. Chociaż nawet mi się już nie bardzo opłaca.:baffled: Pa.

Do góry