reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam poniedziałkowo:tak:
Ja od rana w firmie, niby na 2 godziny, ale to się okaże..

Karola - wszystkiego najlepszego dla męża. :-)

Tycia, Madzia - powodzenia w sesji :tak:

reklama
Witam;-)
u mnie juz cały dom postawiony na nogi posprzatane dzieci najedzone ja teraz przeglądam bb a za chwile do książek:rofl2:
ewamat ja cos chyba przeoczyłam:sorry2:ale gdzie twój A wyjechał?
karola przekaż mężowi najlepsze życzenia urodzinowe i od nas:tak::tak:

Witam:-) Ja dziś odpoczywam:tak: Wieczorem uprasuje zasłonki to jak wróci O z pracy to mi założy;-)

Jedyny plus dzisiejszego dnia to wiadomość, że wylatujemy do Norwegii w sobotę, więc mamy jeszcze prawie cały tydzień:tak: Niestety moja mama z nami nie jedzie..

Matylda, jedziecie tam na urlop czy na dłużej:confused:;-)

Wolfia,chociaz Ci lasagne'a została,chyba ze 100 lat nie jadlam:tak:.Ze mna do podstawowki chodziła sliczna dziewcyzna o imieniu Ines:tak:.Cała druge ciąże myslalam,ze będe miala chłopca.Na przestarzalym usg lekarz z mojej dziury nie widział:no:.Przy Konradzie poszlam juz na 3D i wiedzielismy,ze bedzie chlopczyk:tak:.

No tak została mi, chociaż mi nie wchodzi za bardzo mięso ostatnio, więc sobie i Młodemu zupę jakąś ugotuje, a mąż zachwycony będzie miał jeszcze dzisiaj na obiad;-)
O to dobrze, że ładna ta dziewczyna;-) A mądra chociaż:confused::rofl2:
Chciałam iść w końcu na USG 3D, ale zawsze coś i w końcu nie poszłam, a teraz to nie wiem czy jest sens:confused::sorry2: I tak się niedługo dowiem:rofl2:

dziś byłam go kupić z SZymkiem ale był zadowolony serio chodził i powiedział pani co nas obsługiwała że to dla taty i pokazał cicho aby się nie wydało - reakcje opiszę jutro.

Szymek jak fajnie zorientowany:tak:

jutro mam kolęde:rofl2::baffled:

A tu nie nie ma takiego zwyczaju:sorry2:

Miłego dnia:happy:

Matylda, jedziecie tam na urlop czy na dłużej:confused:;-)

Wolfia, jedziemy do pracy i będziemy tam co najmniej do czerwca:tak: Zima co prawda nie jest najlepszą porą roku na pobyt w Norwegii, ale trudno się mówi. Latem sobie odbijemy i trochę pozwiedzamy, z doświadczenia wiem, że budowy rzadko kiedy kończą się w terminie, więc lato jak nic będzie nad fiordami:sorry2:

witam dawno mnie nie było zdałam egzamin wewnętrzny jeszcze wewnętrzny praktyczny i egzamin w WORD :tak: pozatym dzieciaki w miarę zdrowe kłócę sie z mężem od soboty :szok: :wściekła/y: bo przyjechał od mamusi i sam nie wie o co mu chodzi :no::baffled: miłego południa :-)

dzięki kochane za życzenia no i mam ok kilkunastu godzin 30 latka w rodzine :-D:-):tak: wczoraj w nocy praktykował swój prezent masażer na plecy i ramiona a od rana jak poszedłdo pracy ja co chwile na to wskakuje

oj cudowny poniedziałek tort zrobiony czeka na meżą jak wróci z pracy.

oby cał tydzień taki był imprezy urodzinowe zaczynamy w piątek i trwają do niedzieli :tak:;-)

reklama
Witam;-)
ewamat ja cos chyba przeoczyłam:sorry2:ale gdzie twój A wyjechał?

Z tego co pamiętam to do Afganistanu miał jechać

A tu nie nie ma takiego zwyczaju:sorry2:

Wolfia, w zeszłym roku polski ksiądz (chyba z Polskiego Kościoła w Dublinie) chodził z kolendą min. w Portlaoise. Wcześniej oczywiście rodziny się zgłaszały,żeby ich odwiedzić. My wtedy jeszcze nie mieszkaliśmy w Portlaoise.

KArola, wszystkiego dobrego dla męża

Witam wieczorkiem. Milena dziś wariowała cały dzień a teraz śpi słodko. Ciekawe jak długo?;-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry