reklama
Witam;-)
u mnie juz cały dom postawiony na nogi posprzatane dzieci najedzone ja teraz przeglądam bb a za chwile do książek
ewamat ja cos chyba przeoczyłamale gdzie twój A wyjechał?
karola przekaż mężowi najlepsze życzenia urodzinowe i od nas
u mnie juz cały dom postawiony na nogi posprzatane dzieci najedzone ja teraz przeglądam bb a za chwile do książek
karola przekaż mężowi najlepsze życzenia urodzinowe i od nas
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) Ja dziś odpoczywam Wieczorem uprasuje zasłonki to jak wróci O z pracy to mi założy;-)
Matylda, jedziecie tam na urlop czy na dłużej;-)
No tak została mi, chociaż mi nie wchodzi za bardzo mięso ostatnio, więc sobie i Młodemu zupę jakąś ugotuje, a mąż zachwycony będzie miał jeszcze dzisiaj na obiad;-)
O to dobrze, że ładna ta dziewczyna;-) A mądra chociaż
Chciałam iść w końcu na USG 3D, ale zawsze coś i w końcu nie poszłam, a teraz to nie wiem czy jest sens I tak się niedługo dowiem
Szymek jak fajnie zorientowany
A tu nie nie ma takiego zwyczaju
Miłego dnia
Jedyny plus dzisiejszego dnia to wiadomość, że wylatujemy do Norwegii w sobotę, więc mamy jeszcze prawie cały tydzień Niestety moja mama z nami nie jedzie..
Wolfia,chociaz Ci lasagne'a została,chyba ze 100 lat nie jadlam.Ze mna do podstawowki chodziła sliczna dziewcyzna o imieniu Ines.Cała druge ciąże myslalam,ze będe miala chłopca.Na przestarzalym usg lekarz z mojej dziury nie widział.Przy Konradzie poszlam juz na 3D i wiedzielismy,ze bedzie chlopczyk.
No tak została mi, chociaż mi nie wchodzi za bardzo mięso ostatnio, więc sobie i Młodemu zupę jakąś ugotuje, a mąż zachwycony będzie miał jeszcze dzisiaj na obiad;-)
O to dobrze, że ładna ta dziewczyna;-) A mądra chociaż
Chciałam iść w końcu na USG 3D, ale zawsze coś i w końcu nie poszłam, a teraz to nie wiem czy jest sens I tak się niedługo dowiem
dziś byłam go kupić z SZymkiem ale był zadowolony serio chodził i powiedział pani co nas obsługiwała że to dla taty i pokazał cicho aby się nie wydało - reakcje opiszę jutro.
Szymek jak fajnie zorientowany
jutro mam kolęde
Miłego dnia
Wolfia, jedziemy do pracy i będziemy tam co najmniej do czerwca Zima co prawda nie jest najlepszą porą roku na pobyt w Norwegii, ale trudno się mówi. Latem sobie odbijemy i trochę pozwiedzamy, z doświadczenia wiem, że budowy rzadko kiedy kończą się w terminie, więc lato jak nic będzie nad fiordami
Joanna73
uzależniona od BB
witam dawno mnie nie było zdałam egzamin wewnętrzny jeszcze wewnętrzny praktyczny i egzamin w WORD pozatym dzieciaki w miarę zdrowe kłócę sie z mężem od soboty bo przyjechał od mamusi i sam nie wie o co mu chodzi miłego południa :-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dzięki kochane za życzenia no i mam ok kilkunastu godzin 30 latka w rodzine :-) wczoraj w nocy praktykował swój prezent masażer na plecy i ramiona a od rana jak poszedłdo pracy ja co chwile na to wskakuje
oj cudowny poniedziałek tort zrobiony czeka na meżą jak wróci z pracy.
oby cał tydzień taki był imprezy urodzinowe zaczynamy w piątek i trwają do niedzieli ;-)
oj cudowny poniedziałek tort zrobiony czeka na meżą jak wróci z pracy.
oby cał tydzień taki był imprezy urodzinowe zaczynamy w piątek i trwają do niedzieli ;-)
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam;-)
Z tego co pamiętam to do Afganistanu miał jechać
Wolfia, w zeszłym roku polski ksiądz (chyba z Polskiego Kościoła w Dublinie) chodził z kolendą min. w Portlaoise. Wcześniej oczywiście rodziny się zgłaszały,żeby ich odwiedzić. My wtedy jeszcze nie mieszkaliśmy w Portlaoise.
KArola, wszystkiego dobrego dla męża
Witam wieczorkiem. Milena dziś wariowała cały dzień a teraz śpi słodko. Ciekawe jak długo?;-);-)
Ostatnia edycja: