reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam niedzielnie:tak:
Lenia mam dziś strasznego i nic mi się nie chce. Jedyny plus dzisiejszego dnia to wiadomość, że wylatujemy do Norwegii w sobotę, więc mamy jeszcze prawie cały tydzień:tak: Niestety moja mama z nami nie jedzie..
U nas kolęda już była, ale co roku mam cyrk bo T. zawsze marudzi, że chce się urwać z domu na czas wizyty księdza. :baffled:
Wiśnia, Tycia - przyłączam się do gratulacji:-)

MIska,ale sie usmialam z ta kaczka:-D.Rozumiem,ze ja trzymalas na zewnatrz?:-):-D:-D:-D.To moze ja tam zostaw,to juz kocina doje...;-)

Wolfia,chociaz Ci lasagne'a została,chyba ze 100 lat nie jadlam:tak:.Ze mna do podstawowki chodziła sliczna dziewcyzna o imieniu Ines:tak:.Cała druge ciąże myslalam,ze będe miala chłopca.Na przestarzalym usg lekarz z mojej dziury nie widział:no:.Przy Konradzie poszlam juz na 3D i wiedzielismy,ze bedzie chlopczyk:tak:.

Matylda,zostancie jak najdłużej;-).

Madzia,pózno masz sesje.Ja za 2 tygodnie mam 2 ostatnie egzaminy i jesli zdam bede juz po:tak:

Dziekuje bardzo za gratulacje:tak:

hej tak wogole:zawstydzona/y:

jutro mam kolęde:rofl2::baffled:
ja juz po u nas był zaraz po śiwietach przyszedl wypytał sie na ktora chodze do koscioła i jaki ksiadz odprawia msze:baffled::crazy:nie za bardzo znałam odpowiedzi na te pytania:sorry2:
TYcia tak na prawde to za 2 tyg to mam jeszcze ostatni zjazd i na nim własnie mam prawie wszystkie zaliczenia a sesja to za 3 sie zaczyna ale w sesji tylko 2 zaliczenia

u nas w czwartek.... ;-)
my już mieliśmy w miniony poniedziałek.
no ja czekam na mężą za chwilę zaczynamy 30 urodziny jeszcze musiał odebraćkontrahentów z lotniska odstawi do hotelu i będzie ale tak ok 24 prezent czeka i dziś byłam go kupić z SZymkiem ale był zadowolony serio chodził i powiedział pani co nas obsługiwała że to dla taty i pokazał cicho aby się nie wydało - reakcje opiszę jutro.

pa

Witam :-) Ja dzis mialam strasznego lenia:rofl2: Bylam dzis z Jenni na godzinke na dworze mam nadzieje ze jej niezaszkodzi bo zapomnialam sie lekarza zapytac:sorry2:

reklama
No, A. szczęśliwie dojechał. Udało mi się wreszcie dodzwonić. Mogę iść spać. Chociaż nawet mi się już nie bardzo opłaca.:baffled: Pa.

Do góry