reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dobry wieczór:-) Ja dzisiaj po sprzątaniu, praniu, gotowaniu i zakupach mam chwilkę, żeby zajrzeć na BB:tak: Mój mąż na jutro lasagne robi, bo przyjedzie jego brat z córką, bo mój O ma mu coś przeinstalować na nowym laptopie;-) Więc jutro się polenię i Victor się z kuzynką wyszaleje;-)

Wolfia znasz może płeć dziecka :confused: bo ja ciekawa jestem ;-):sorry2:

:-D:-D Wszyscy są ciekawi, a my naprawdę nie znamy płci dziecka:tak: Jak to mój kolega powiedział "kinder niespodzianka":rofl2::-D Jedni mają przeczucie, że drugi chłopak, inni że dziewczynka... Powiem szczerze, że imię wybrane mamy od ponad dwóch lat dla dziewczynki - zn. mój mąż ma:-p Ale niech mu będzie:tak: Za to jak będę miała drugiego syna to w szpitalu będę imię wymyślać:rofl2::sorry2:

Dziewczyny mam 5 z angielskiego:-):tak: ,a matma zobaczymy:rolleyes2:

Gratulacje:tak:

... upuściłam butlę z keczupem i rozpierniczył się ten p....... po całej kuchni, przedpokoju i zatrzymał przy drzwiach salonu. Ściany w keczupie, podłoga, krzesła, buty, dywanik, no masakra, usiąść i płakać...

Zdarzają się i takie dni i sytuacje:sorry2: Trzeba wtedy jakoś przeżyć... nie ma innego wyjścia:-p:rofl2: Najważniejsze, że się udało doczyścić:tak: Jutro będzie lepszy dzień;-):-)

ja dzisiaj tez cały dzien w ksiazkach z małymi przerwami, za tydzien ostro zaczynam sesje-15 egzaminów:szok:;-)
Tak , bo chce 2 lata zrobic w rok:tak:zeby w wakacje wrócic juz do pracy:tak:

Jestem pełna podziwu i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby się udało:tak: Powodzenia Madzix:-)

hej a ja jakas zdołowana :-(
a w ogole jakos mi zle...chyba dostane@ i hormony mi szalej
Podobnie u mnie.

Ja już zapomniałam co to @:-p W ciągu prawie trzech lat miałam ją może pół roku:rofl2: Za to niedługo mnie to nie ominie:sorry2: Lepszych nastrojów Wam życzę:tak: Będzie dobrze:-)

Ostatnia edycja:
Witam:-) Pogoda kijowa:baffled: Spacer odpada, bo wieje i pada - szaro,buro...
Miał przyjechać męża brat z córką i lipa:sorry2: Ma coś do zrobienia i auto mu coś szwankuje, więc musi to zrobić... Szkoda bo myślałam, że dzieciaki się pobawią i czas fajnie minie:sorry2: Jakaś zamulona będzie ta niedziela...:-(

Miłego dnia:happy:

Witam:tak:
ja tez teraz weekendzik na uczelni spędziłam:sorry2:
wiśnia , tycia gratuluje zaliczen :tak::tak:
ja tak samo jak madzix sesje dopiero zaczne za 2 tyg:baffled:

Współczuje sprzątania:baffled:.Ja używam ketchupu w plastikowej butelce;-).
no i był w plastikowej, jak rumsnął na kafle, to denko nie wytrzymało:crazy:gdyby to była szklana butla, to dopiero było:crazy:

U nas też dziś paskudna pogoda, a pech trwa nadal, rano obcy kot pożarł kaczkę, która mi się do zamrażalnika nie zmieściła, normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:-D:szok:Nie zjadł całej:wściekła/y:bo była zamarznięta, ale przecież po kocie nikt jej nie tknie:sorry2:

Wolfia a zdradzisz jakie imiona macie wybrane? ;-)

Dla dziewczynki Ines;-) A dla chłopca było kilka typów, ale ostatecznie nic nie zadecydowane:-p Mój O mówi, że sama sobie mogę wybrać, tak jak i przy Victorze:rofl2: Problem mam jeden, chciałabym imię "uniwersalne", które nie będzie sprawiało problemów tutaj i rodzinie w Polsce:tak: No nic, może coś mi przyjdzie do głowy po porodzie, jak będzie drugi syn;-) Chociaż cały czas się łudzę, że może jednak córka... :sorry2:

reklama
no i był w plastikowej, jak rumsnął na kafle, to denko nie wytrzymało:crazy:gdyby to była szklana butla, to dopiero było:crazy:

U nas też dziś paskudna pogoda, a pech trwa nadal, rano obcy kot pożarł kaczkę, która mi się do zamrażalnika nie zmieściła, normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:-D:szok:Nie zjadł całej:wściekła/y:bo była zamarznięta, ale przecież po kocie nikt jej nie tknie:sorry2:
Smiać się. :tak::-D:-D

Dla dziewczynki Ines;-) A dla chłopca było kilka typów, ale ostatecznie nic nie zadecydowane:-p Mój O mówi, że sama sobie mogę wybrać, tak jak i przy Victorze:rofl2: Problem mam jeden, chciałabym imię "uniwersalne", które nie będzie sprawiało problemów tutaj i rodzinie w Polsce:tak: No nic, może coś mi przyjdzie do głowy po porodzie, jak będzie drugi syn;-) Chociaż cały czas się łudzę, że może jednak córka... :sorry2:

Wolfia, ładne imię. Już niedługo okaże się co to za ''kinder niespodzianka''.

Poza tym witam wszystkie Babencje.
Niedziel u nas też jakaś przymulona, chociaż nawet jest ciepło, tylko na dworze chlapa paskudna.

Do góry