Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
hej a ja jakas zdołowana :-(
a w ogole jakos mi zle...chyba dostane@ i hormony mi szalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wolfia znasz może płeć dziecka bo ja ciekawa jestem ;-)
Dziewczyny mam 5 z angielskiego:-) ,a matma zobaczymy
... upuściłam butlę z keczupem i rozpierniczył się ten p....... po całej kuchni, przedpokoju i zatrzymał przy drzwiach salonu. Ściany w keczupie, podłoga, krzesła, buty, dywanik, no masakra, usiąść i płakać...
ja dzisiaj tez cały dzien w ksiazkach z małymi przerwami, za tydzien ostro zaczynam sesje-15 egzaminów;-)
Tak , bo chce 2 lata zrobic w rokzeby w wakacje wrócic juz do pracy
Podobnie u mnie.
no i był w plastikowej, jak rumsnął na kafle, to denko nie wytrzymałogdyby to była szklana butla, to dopiero byłoWspółczuje sprzątania.Ja używam ketchupu w plastikowej butelce;-).
Wolfia a zdradzisz jakie imiona macie wybrane? ;-)
Smiać się.no i był w plastikowej, jak rumsnął na kafle, to denko nie wytrzymałogdyby to była szklana butla, to dopiero było
U nas też dziś paskudna pogoda, a pech trwa nadal, rano obcy kot pożarł kaczkę, która mi się do zamrażalnika nie zmieściła, normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakaćNie zjadł całejbo była zamarznięta, ale przecież po kocie nikt jej nie tknie
Dla dziewczynki Ines;-) A dla chłopca było kilka typów, ale ostatecznie nic nie zadecydowane Mój O mówi, że sama sobie mogę wybrać, tak jak i przy Victorze Problem mam jeden, chciałabym imię "uniwersalne", które nie będzie sprawiało problemów tutaj i rodzinie w Polsce No nic, może coś mi przyjdzie do głowy po porodzie, jak będzie drugi syn;-) Chociaż cały czas się łudzę, że może jednak córka...