reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
Karolina zdrówka zyczę!
Twin Peaks....:-) uwielbiam muze z tego serialu... a ogladałm cały jak byłam w ciązy z Hubkiem, bo mój brat pisał prace magisterską na temat Lyncha i oglądalismy razem z nim... sie bałam momentami
milego dnia mimo tej pogody życzę, u nas pada i pada, brrrrr
Karolina zdrówka zyczę!
Twin Peaks....:-) uwielbiam muze z tego serialu... a ogladałm cały jak byłam w ciązy z Hubkiem, bo mój brat pisał prace magisterską na temat Lyncha i oglądalismy razem z nim... sie bałam momentami
milego dnia mimo tej pogody życzę, u nas pada i pada, brrrrr
agusia9915
Matka wariatka
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Helol
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) Mam chwilkę, więc napiszę, że lot spokojny. Wszystko w porządku i szczęśliwie dotarliśmy do domu Dziadkowie, pradziadkowie i wujkowie zachwyceni. Victor również;-) Wszędzie pełno "brum...brum" tzn. aut, traktorów itp. No i oczywiście są kotki, pieski, więc jest cały wniebowzięty. Zaraz po śniadaniu ubieramy się i idziemy na podwórko i tak do drzemki o 12:00. Przed drzemką je dwa danonki, a po obiad Moja babcia gotuje pyszne obiadki, więc i ja jestem zadowolona, że nie muszę kombinować, co ugotować;-) Ogólnie super tylko szkoda, że śniegu nie ma Może jeszcze do Świąt coś spadnie;-)
Miłego dnia
Życzę zdrówka Karolino
Kiedy i gdzie
Miłego dnia
jestem chora i nie mam sily czytac ani pisac.
Życzę zdrówka Karolino
no u nas troche spadło śniegu
Kiedy i gdzie
no już ni ma kropilo cały dzień :-(ale z 2 godziny to wczorj troche biało było za oknem:-)Kiedy i gdzie
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Wolfia super, że lot sie udał i jestescie bezpieczni na miejscu:-) no wyobrażam sobie ten zachwyt rodzinki nad małym:-)udanego pobytu
ja też chcę śnieguuuuuuuuuu!!!!!
ja też chcę śnieguuuuuuuuuu!!!!!
reklama
hejka
czego się nie dotknę to za przeproszeniem spieprzę
aż się zastanawiałam dość długo czy pisać cokolwiek coby komp jeszcze nie padł
no i mam zagwozdkę nie małą co zrobić z dzieciem mniejszym od środy do piątku jak do roboty pójdę - niani niet :-(
czego się nie dotknę to za przeproszeniem spieprzę
aż się zastanawiałam dość długo czy pisać cokolwiek coby komp jeszcze nie padł
no i mam zagwozdkę nie małą co zrobić z dzieciem mniejszym od środy do piątku jak do roboty pójdę - niani niet :-(