reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
:-)wstawac babki
my juz po zastrzyku;-):-(
i cały dom na nogach od 6:-zawstydzona/y:...masakra
Witam.My niestety nie przespana noc i od 5 na nogach...goraczka...oby nic powaznego jej nie bylo
Biedna Sara i Nastusia,zdrówka dziewczynki.
A ja witam,dopiero wstałam,mój krasnal spał do 8.00,szoook.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam:-)
Agusia :---( zdrówka dla małej i dla ciebie....
a ja wczoraj miałam dzien wolny, bo mama szła na babskie spotkanko z kumpelkami z dawnej pracy - lubie taki dzien cały z hubkiem spedzic i on tez szczęsliwy:-) a po południu pieczenie pierniczków, ale miał radości tylko zjeść już nie mógł....:-(
miłego dzionka laseczki:-)
Agusia :---( zdrówka dla małej i dla ciebie....
a ja wczoraj miałam dzien wolny, bo mama szła na babskie spotkanko z kumpelkami z dawnej pracy - lubie taki dzien cały z hubkiem spedzic i on tez szczęsliwy:-) a po południu pieczenie pierniczków, ale miał radości tylko zjeść już nie mógł....:-(
miłego dzionka laseczki:-)
Ach jestem tak wkur..... ze glowa mala......
jakis czas temu kupilam ryz w biedronce w paczuszkach....mial robale.....jakos to przezylam wyrzucilam i tyle....NIGDY WIECEJ GO TAM NIE KUPILAM.......
ALE TERAZ TO JUZ PRZEGIECIE........BIORE MAKE Z SZAFKI OTWIERAM A TAM SOBIE COS SIEDZI........JA PIER......A TAM ROBALE......
NORMALNIE WYMIEKAM.......ZOSTAWILAM TA MAKE I MAM ZAMIAR ISC Z NIA DO BIEDRONKI I GLOSNO POWIEDZIEC CO TAM SIE ZNAJDUJE.......
MAM JUZ TEGO DOSC!!!!!!!!!!!!!!!!11
jakis czas temu kupilam ryz w biedronce w paczuszkach....mial robale.....jakos to przezylam wyrzucilam i tyle....NIGDY WIECEJ GO TAM NIE KUPILAM.......
ALE TERAZ TO JUZ PRZEGIECIE........BIORE MAKE Z SZAFKI OTWIERAM A TAM SOBIE COS SIEDZI........JA PIER......A TAM ROBALE......
NORMALNIE WYMIEKAM.......ZOSTAWILAM TA MAKE I MAM ZAMIAR ISC Z NIA DO BIEDRONKI I GLOSNO POWIEDZIEC CO TAM SIE ZNAJDUJE.......
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Nuska,wsółczuje.Macie mole spozywcze...I one teraz moga byc wszedzie,w orzechach,rodzynkach,płatkach sniadaniowych,przyprawach....ja skusiłam sie kiedys na tani ryż Uncle Bens na Allegro i nabawiłam sie kłopotu...Ach jestem tak wkur..... ze glowa mala......
Kupuj szybko Raid na mole spozywcze(jest na Allegro jak nie znajdziesz w sklepie) i rozwieszaj.Genialnie pomaga,zawiera feromony samiczek i kleja sie jak szalone do tego.Musisz wszystko przejrzec i powywalac
mysia23
mama dwójeczki
Probowałam poczytać..zajęło mi to kupę czasu..i pobieżnie ten wątek mam...
Nawet nie próbuje odpisać na wszystkie rozpoczęte tematy bo nie dam rady..
miło mi sie po raz kolejny wraca i wierze, ze to już na stałe...nie dam wam ode mnie więcej odpocząć...hehe a tak poważnie to czuje sie tu coraz bardziej obco, zapomniana..no ale zasłużyłam..
inne watki poczytam z większym opóźnieniem, nie dam rady wszystkiego na raz...
miłego wieczorku
Nawet nie próbuje odpisać na wszystkie rozpoczęte tematy bo nie dam rady..
miło mi sie po raz kolejny wraca i wierze, ze to już na stałe...nie dam wam ode mnie więcej odpocząć...hehe a tak poważnie to czuje sie tu coraz bardziej obco, zapomniana..no ale zasłużyłam..
inne watki poczytam z większym opóźnieniem, nie dam rady wszystkiego na raz...
miłego wieczorku
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Mysiu, nie czuj sie zapomniana, bo MY CIE TUTAJ PAMIETAMY :-):-):-):-):-)