reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)

Agusia :-:)-:)-( zdrówka dla małej i dla ciebie....

a ja wczoraj miałam dzien wolny, bo mama szła na babskie spotkanko z kumpelkami z dawnej pracy - lubie taki dzien cały z hubkiem spedzic i on tez szczęsliwy:-) a po południu pieczenie pierniczków, ale miał radości:-D tylko zjeść już nie mógł....:-(
miłego dzionka laseczki:-)

Ach jestem tak wkur..... ze glowa mala......
jakis czas temu kupilam ryz w biedronce w paczuszkach....mial robale.....:szok::wściekła/y:jakos to przezylam wyrzucilam i tyle....NIGDY WIECEJ GO TAM NIE KUPILAM.......
ALE TERAZ TO JUZ PRZEGIECIE........BIORE MAKE Z SZAFKI OTWIERAM A TAM SOBIE COS SIEDZI........JA PIER......A TAM ROBALE......
NORMALNIE WYMIEKAM.......ZOSTAWILAM TA MAKE I MAM ZAMIAR ISC Z NIA DO BIEDRONKI I GLOSNO POWIEDZIEC CO TAM SIE ZNAJDUJE.......
MAM JUZ TEGO DOSC!!!!!!!!!!!!!!!!11:crazy::wściekła/y::wściekła/y:

Ach jestem tak wkur..... ze glowa mala......
jakis czas temu kupilam ryz w biedronce w paczuszkach....mial robale.....:szok::wściekła/y:jakos to przezylam wyrzucilam i tyle....NIGDY WIECEJ GO TAM NIE KUPILAM.......
ALE TERAZ TO JUZ PRZEGIECIE........BIORE MAKE Z SZAFKI OTWIERAM A TAM SOBIE COS SIEDZI........JA PIER......A TAM ROBALE......
NORMALNIE WYMIEKAM.......ZOSTAWILAM TA MAKE I MAM ZAMIAR ISC Z NIA DO BIEDRONKI I GLOSNO POWIEDZIEC CO TAM SIE ZNAJDUJE.......
MAM JUZ TEGO DOSC!!!!!!!!!!!!!!!!11:crazy::wściekła/y::wściekła/y:
Nuska,wsółczuje:baffled:.Macie mole spozywcze...I one teraz moga byc wszedzie,w orzechach,rodzynkach,płatkach sniadaniowych,przyprawach...:baffled:.ja skusiłam sie kiedys na tani ryż Uncle Bens na Allegro i nabawiłam sie kłopotu...:angry:
Kupuj szybko Raid na mole spozywcze(jest na Allegro jak nie znajdziesz w sklepie) i rozwieszaj.Genialnie pomaga,zawiera feromony samiczek:-p i kleja sie jak szalone do tego.Musisz wszystko przejrzec i powywalac:baffled:

Probowałam poczytać..zajęło mi to kupę czasu..i pobieżnie ten wątek mam...

Nawet nie próbuje odpisać na wszystkie rozpoczęte tematy bo nie dam rady..

miło mi sie po raz kolejny wraca i wierze, ze to już na stałe...nie dam wam ode mnie więcej odpocząć...hehe :-p a tak poważnie to czuje sie tu coraz bardziej obco, zapomniana..no ale zasłużyłam..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

inne watki poczytam z większym opóźnieniem, nie dam rady wszystkiego na raz...

miłego wieczorku

reklama
Do góry