reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Poslij troszke tego deszczuCzesc......
u nas wkoncu deszczyk i ochlodzenie....ufff......
Ja zmykam zaraz pracowac....
Milego dnia Babeczki:-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Witam sie i ja.Zajrzalam wczoraj na troszke,ale padlam szybciutko po podrozy.
Jestem bardzo zadowolona z wypadziku,pogoda boska,kasy brak.Zawsze sobie obiecuje,ze bede oszczedzac na wyjezdzie i nigdy nic mi z tego nie wychodzi;-).
Przytylam 2 kg,ale gofry i lody byly przepyszne...nie wspomne o zimnym piffku;-).
Jestem bardzo zadowolona z wypadziku,pogoda boska,kasy brak.Zawsze sobie obiecuje,ze bede oszczedzac na wyjezdzie i nigdy nic mi z tego nie wychodzi;-).
Przytylam 2 kg,ale gofry i lody byly przepyszne...nie wspomne o zimnym piffku;-).
Miśka 5
Mamy lutowe'07
i ja się witam sobotnio:-)
u nas upał trochę zelżał, pokropiło wprawdzie jak ksiądz kropidłem, ale zawsze to coś. My już po zakupkach niewielkich, a teraz trzeba uzupełnić zapasy kofeiny w organizmie, bo ciśnienie spada i czuję ból głowy
u nas upał trochę zelżał, pokropiło wprawdzie jak ksiądz kropidłem, ale zawsze to coś. My już po zakupkach niewielkich, a teraz trzeba uzupełnić zapasy kofeiny w organizmie, bo ciśnienie spada i czuję ból głowy
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
I ja witam
w koncu sama jestem w domu i odpoczywam (no prawie bo robie obiad, ale dla mnie zrobienie obaidu w spokoju i bez pospiechu to istna przyjemnosc). No i slucham sobie ulubionej muzyczki jeszcze z czasow szkolnych Ech, super.
Udanego weekendu Babeczki.:-):-):-)
w koncu sama jestem w domu i odpoczywam (no prawie bo robie obiad, ale dla mnie zrobienie obaidu w spokoju i bez pospiechu to istna przyjemnosc). No i slucham sobie ulubionej muzyczki jeszcze z czasow szkolnych Ech, super.
Udanego weekendu Babeczki.:-):-):-)
Poslij troszke tego deszczu
Tia......padalo tylko rano....a pozniej jescze gorzej jak trzy dni wczesniej....czyli duszno i goraco....OKROPNIE....nie bylo slonca ale ten zaduch paskudny
A ja teraz narobiona jak chol.....okna pomylam w domku dobrze ze mam tylko dwa duze...
reklama