reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja się dopiero witam, cały dzień prawie bez netu :baffled:
Już mnie wkurza nasz dostawca netu, ostanio stale wyłączają, mają jakieś kłopoty i nie potrafią naprawić :dry:
Oj, chyba jestem uzależniona :sorry2:

Witam
Pół dnia zaprawiałam ogórki od mamy,a resztę dnia byłam u mamy na kawce.
Kuba spał rano godzinkę i efekt taki,ze padł już teraz.
Jakieś babska mi sie wydzieraja pod balkonem z małymi dziećmi,....Zero wyobrażni.Te maluchy zbiegają i uderzają w drzwi od garażu pod nami,masakra,jakby nam sie ściana waliła,cud,że Kubula śpi...nie chce mi sie im zwracac uwagi...:baffled:

Ide polezec, Jula spi od 19.30.......poleniu****e troche a pozniej film na tvn UPIOR W OPERZE.......pewnie w trakcie usne...hihi.....

Milej nocki :***

Ja się dopiero witam, cały dzień prawie bez netu :baffled:
Już mnie wkurza nasz dostawca netu, ostanio stale wyłączają, mają jakieś kłopoty i nie potrafią naprawić :dry:
Oj, chyba jestem uzależniona :sorry2:
Kasiad a z jakiej firmy masz internet :confused: bo moja mama chcialaby zalozyc ale nie bardzo wie ktory moze wy cos podpowiecie:-)

Kasiad u mnie to samo :wściekła/y:wiecznie mi pokazuje się ikona kabel sieciowy odłączony i strona wygasła :wściekła/y:

Emilka szaleje na całego :baffled: poszłam z psem patrze a w oknie w kuchni widzę łepek Emilkowy ..... stała sobie na taborecie ....a wcześniej krzyczałam do Roberta nie otwieraj okna w kuchni bo są krzesła i różnie to bywa :angry::baffled:
O raju,miejmy nadzieje ją pilnował.Niestety przy naszych maluchach trzeba miec oczy dookoła głowy i wieeeelka wyobraznię.:tak:
Kuba sobie taborecik podstawia gdzie chce wejść.:baffled:

reklama
Do góry