reklama
oj chyba jak kazda z nasOj, chyba jestem uzależniona
a do nas zaraz wpadna znajomi zapowiada sie miły wieczór;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam
Pół dnia zaprawiałam ogórki od mamy,a resztę dnia byłam u mamy na kawce.
Kuba spał rano godzinkę i efekt taki,ze padł już teraz.
Jakieś babska mi sie wydzieraja pod balkonem z małymi dziećmi,....Zero wyobrażni.Te maluchy zbiegają i uderzają w drzwi od garażu pod nami,masakra,jakby nam sie ściana waliła,cud,że Kubula śpi...nie chce mi sie im zwracac uwagi...
Pół dnia zaprawiałam ogórki od mamy,a resztę dnia byłam u mamy na kawce.
Kuba spał rano godzinkę i efekt taki,ze padł już teraz.
Jakieś babska mi sie wydzieraja pod balkonem z małymi dziećmi,....Zero wyobrażni.Te maluchy zbiegają i uderzają w drzwi od garażu pod nami,masakra,jakby nam sie ściana waliła,cud,że Kubula śpi...nie chce mi sie im zwracac uwagi...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad a z jakiej firmy masz internet bo moja mama chcialaby zalozyc ale nie bardzo wie ktory moze wy cos podpowiecie:-)Ja się dopiero witam, cały dzień prawie bez netu
Już mnie wkurza nasz dostawca netu, ostanio stale wyłączają, mają jakieś kłopoty i nie potrafią naprawić
Oj, chyba jestem uzależniona
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
O raju,miejmy nadzieje ją pilnował.Niestety przy naszych maluchach trzeba miec oczy dookoła głowy i wieeeelka wyobraznię.Kasiad u mnie to samo wiecznie mi pokazuje się ikona kabel sieciowy odłączony i strona wygasła
Emilka szaleje na całego poszłam z psem patrze a w oknie w kuchni widzę łepek Emilkowy ..... stała sobie na taborecie ....a wcześniej krzyczałam do Roberta nie otwieraj okna w kuchni bo są krzesła i różnie to bywa
Kuba sobie taborecik podstawia gdzie chce wejść.
reklama