reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja juz nie moge ten upal mnie wykonczy w domu mam wszystkie okna pootwierane i 30 stopni :shocked2: cala wina przez te okno panoramiczne bo akurat z tej strony mam od rana do wieczora slonce a zaluzje jakbym spuscila to bym w ciemni siedziala i juz wogole to bym przestala oddychac:shocked2:PADAM

Moj K pojechal do polski po moja siostre i beda wracac w niedziele , pierwszy raz od dluzszego czasu jestem sama z dziemi chyba sie zanudze:-(

Witam:tak:
ale u mnie leje ciemno za oknem wietrznie ech a tak ładnie było przez ostatnie pare dni ze sie przyzwyczaiłam do slonka:sorry2:

U nas deszcz,buuu...co ja będę sama z kubulkiem w domu robic...:szok:
u mnie tez;-):-D

a miałam z mezem na dwor wyjsc na spacer.....miał wozek przywiezc
witam tak wogole
nocka oki......dzielnie znosi zastrzyki ....po zastzyku nocym odrazu zasneła,a teraz juz niestety płakał jak szłysmy do zabiegowego

Ostatnia edycja:
reklama
no ja mam nadzieje ze sie choc troche wypogodzi bo do Krynicy Morskiej mielismy jechac na noc do rodzinki ale w taka pogode to mi sie nie chce:baffled:

Do góry