reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam :-)
Ja jak zwykle o tej porze kawkuję przed kompem, ciesząc się absolutną ciszą w domu (no może poza chrapaniem męża :baffled::-D)

witam, witam i miłego dnia życzę :-)
juz sie nie mogę doczekać weekendu, jutro przyjeżdza szwagierka z mężem i córeczką (miesiąc młodsza od Hubka) i jak będzie ładnie i niezbyt upalnie to wycieczka do ZOO :-) a wieczorkiem zostawiamy facetów z dziećmi i wyruszamy na babski wieczór na miasto z kilkoma innymi kobitkami:-) mamuski sie wyrywaja z domu :-D:-D:-D

Oj jak ja Wam zazdroszcze......
Nie musicie isc do pracy, siedzicie z dziecmi w domku <choc to tez jest czasami uciazliwe:-D>
A ja musze po malutku sie zbierac.....i do tego sobota niedziela tez:-(
A od wtorku jestem sama do nastepnego piatku czyli 10 dni non toper w pracy....chyba ducha wyzione:angry::-(......CHCE INNA PRACE!!!!!!!!

hej
nocka taka se;-)
dacie rade babencje
ja sama nontoper;-)na stanowisku 24 meza widziałam w niedziele ;-)ostatnio(oj sory wczoraj dostalismy MMS ze zdjeciem taty [sara całowała telefon krzyczac tata,tato]i zdjeciem kondzia;-))

goraczka niesamowita za oknem:-p:-p w pokoju tez

reklama
Oj Agusia, dobrze, że masz tam kompa z netem, jakiś kontakt ze światem jest, i z nami :-p
Jak się śpi na tym materacu? Pewnie plecy bolą?
I jak dziś Sarcia :confused:

Do góry