reklama
a zdrowi na szczescie jestesmywitam i o zdrowie pytam....
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
a zdrowi na szczescie jestesmy
my też.
Ale kurcze cieżka noc,a wszystko przez to ,że Kuba nie wyspał sie w dzień i był zbyt zmęczony.
Dziś sama bez męża,w pracy jest do 23.00
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
witam, witam i miłego dnia życzę :-)
juz sie nie mogę doczekać weekendu, jutro przyjeżdza szwagierka z mężem i córeczką (miesiąc młodsza od Hubka) i jak będzie ładnie i niezbyt upalnie to wycieczka do ZOO :-) a wieczorkiem zostawiamy facetów z dziećmi i wyruszamy na babski wieczór na miasto z kilkoma innymi kobitkami:-) mamuski sie wyrywaja z domu
juz sie nie mogę doczekać weekendu, jutro przyjeżdza szwagierka z mężem i córeczką (miesiąc młodsza od Hubka) i jak będzie ładnie i niezbyt upalnie to wycieczka do ZOO :-) a wieczorkiem zostawiamy facetów z dziećmi i wyruszamy na babski wieczór na miasto z kilkoma innymi kobitkami:-) mamuski sie wyrywaja z domu
Oj jak ja Wam zazdroszcze......
Nie musicie isc do pracy, siedzicie z dziecmi w domku <choc to tez jest czasami uciazliwe>
A ja musze po malutku sie zbierac.....i do tego sobota niedziela tez:-(
A od wtorku jestem sama do nastepnego piatku czyli 10 dni non toper w pracy....chyba ducha wyzione:-(......CHCE INNA PRACE!!!!!!!!
Nie musicie isc do pracy, siedzicie z dziecmi w domku <choc to tez jest czasami uciazliwe>
A ja musze po malutku sie zbierac.....i do tego sobota niedziela tez:-(
A od wtorku jestem sama do nastepnego piatku czyli 10 dni non toper w pracy....chyba ducha wyzione:-(......CHCE INNA PRACE!!!!!!!!
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Nuśka nie łam się, ja też w pracy, juz od 7.30 no ale wspólczuję, bo ja weekendy mam wolne przynajmniej
agusia9915
Matka wariatka
hej
nocka taka se;-)
dacie rade babencje
ja sama nontoper;-)na stanowisku 24 meza widziałam w niedziele ;-)ostatnio(oj sory wczoraj dostalismy MMS ze zdjeciem taty [sara całowała telefon krzyczac tata,tato]i zdjeciem kondzia;-))
goraczka niesamowita za oknem w pokoju tez
nocka taka se;-)
dacie rade babencje
ja sama nontoper;-)na stanowisku 24 meza widziałam w niedziele ;-)ostatnio(oj sory wczoraj dostalismy MMS ze zdjeciem taty [sara całowała telefon krzyczac tata,tato]i zdjeciem kondzia;-))
goraczka niesamowita za oknem w pokoju tez
reklama