reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Patri Emilka ma juz przebite od dawna i chyba cieszy się ze była mała (rok miała jakoś tak) i nie pamięta bo teraz by się też bała a uwielbia zmieniać kolczyki i ma więcej ich niż ja :tak:Może jakbys z nią poszła to by się zdecydowała bo nie miała by tej świadomości co ją czeka na decyzję świadomą to chyba faktycznie do 11 lat by trzeba czekać ;)

Co do książek w przedszkolu ja też kupowałam zestaw i wcale nie brali do domu by coś zrobić. No a teraz chyba dostają by miec świadomość że odrabiać trzeba bo to na prawdę nie dużo np wyciąć literkę i przykleić na kartę , czy pokolorować kółka a z polskiego np wstawić literkę w 6 słówek . Kartka to też podpisanie z 10 obrazków po angielsku np. ale męczące jak sie przyjedzie o 17 do domu trzeba kolacje uszykować, wykapać dzieciaki i przypilnować by lekce odrobiła bo robi to z oporem bo jest też zmęczona bo o 6 wstaje czasem i 5:30 zależy od pogody. A w aucie jeszcze mi przysypiają wtedy to zupełnie nie myślą o lekcjach ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Czy zaglądają tu jeszcze mamy lutowe z 2007
Z sentymentu weszłam powspominać, po 11 latach 😊
Ex madzia24
Właśnie sobie zajrzałam :) Mila już wyrosła na nastolatkę :) Jak ten czas szybko leci :)od tamtej pory mam jeszcze dwóch chłopców czyli łącznie czworo dzieci.

Ups pomyliłam wątki. Ja z z lutówek 2011😅

Ostatnia edycja:
Do góry