reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja już chyba nigdy nie zaryzykuję- za dużo stresu! Ale z tego zakupu zadowolona jestem! Porównywałam z oryginałem i nie widzę różnicy!!:-)

reklama
Szkoda,ze Susumali ma zepsuty komputer.Nawet nie ma jak jej pocieszyc:no:,albo doradzic.Biedaczka:baffled:

Moje dziecko zdrzemnęło się może pół godzinki, a tu pod oknem uruchomili jakąś koparkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Hałas jak cholera, nawet przy zamkniętym oknie, a już nie wiem co lepsze - hałas czy duchota:confused: Alternatywą jest przejście do pokoju z oknem od południa i przy ruchliwej ulicy:no:

Ol, mam zawsze ten sam dylemat. I nie ma dobrego rozwiązania :no: Oliwka budzi się szybko i w hałasie i w duchocie. U nas nałogowo koszą trawę całą wiosnę i lato, kosiarki warkoczą nieraz całe przedpołudnie, spółdzielnia nie ma chyba na co kasy wydawać :baffled:

Fakt, kosiarki też są niezłe. Tyle, że u nas już dawno nie kosili, to zapomniałam o ich istnieniu...

Ach dzisiaj to jest u nas koszmar...duszno, slonce prazy jak oszalałe:wściekła/y:a mala taka nieznosna..w sumie to sie jej nie dziwie:baffled:siedzimy w domku bo nie chce jej jeszcze bardziej meczyc...a co do tych kosiarek , koparek czy ruchliwej ulicy to na szczescie nas to ominelo...tylko wspolczuc takich odglosow:szok:

;-) Moja tam śpi nawet jak w domu remont i wiertarką robią czy odkurzaczem i jak muzyka gra itd. ;-) chyba się przyzwyczaiła że w dzień jest hałas bo nigdy na palcach nie chodziliśmy:cool2:

My też na palcach nie chodzimy i do wszystkich domowych hałasów Oliwka jest przyzwyczajona i bez problemu przy nich śpi. Może lecieć MTV dość głośno albo mogę odkurzać w pokoju i nic. Ale jak pojawi się jakiś obcy hałas to skubana zaraz się budzi :-D

reklama
Marta od wczoraj ssie kciuka. Julka nie ssała... coż z tym trzeba robić? czy samo przejdzie?
normal_Obrazra_164.jpg

Moje szkraby na szczęście nawzajem się nie budzą, choć czasem trudno im razem zasnąć (tymczasowo jesteśmy w 1 pokoju). Julka była początkowo przerażona odgłosami typu wiertarka u sąsiadów (wcześniej mieszkaliśmy w domku, więc nikt za ścianą hałasu nie robił).

Do góry