reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ale Was wywiało!! Nikogo nie ma.... Takiej ciszy już dawno tu nie było:tak: My wróciliśmy. przejechaliśmy w sumie ponad 100 km- maluchem- bez klimatyzacji- w tym upale!! i już wiem, że Staś to źle znosi... jak wróciliśmy, to kilka razy zwymiotował, no i marudził.:-( Dopiero letnia kąpiel pomogła i już od godzinki smacznie śpi:-)

Dostałam od Stasia(tzn. podobno dogadał się z tatą- żeby ten mu pomógł:-D) pięknego słonecznika na dzień matki!!:-)

życzę wszystkim Mamusiom wiele radości!! No i życzonka dla czteromiesięczniaków:-);-)

reklama
Wszystkiego naj naj dla wszystkich malych solenizantow <spoznione ale szczere:tak::-D>
a tak na marginesie to spadam bo jest okropna burza u nas wrr..
.
i tak strasznie to wyglada ..niestety nie widac piorunow:wściekła/y:

NO WłASIE CHCIAłAM TO NAPISAC
ZACZEłO TAK WALIC ZE I JA SIE BOJE KURNA ALE ZMIENNA TA POGODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja takze składam wszelkim solenizantom i tym dzisiejszym i tym wczorajszym zyczenia:-):-):-):-):-)

:dry:U mnie też straszne chmury a porządną burze mieliśmy wczoraj narazie chmury sa i sie błyska :cool2: ja tam sie burzy nie boję i lubię te piorunki hehe ;-)

A i cos nie mogłam się dostać na forum :baffled: nie wiem czy tylko ja i wchodzę na stronę głowna potem edytuj profil i z edytora na forum :wściekła/y:

Hej witajcie,
ja wchodzę z maila, wszystko bez problemu.
Życzenia dla Jubilatów i wszystkich szczęśliwych Mamuś (może się jakaś jeszcze pochwali jakie to uczucie - szczególnie jeśli to pierwszy raz??)

Marta wczoraj zaczęła się przewracać z brzucha na plecy, dziś z pleców na brzuch:))
Kupilismy dziś torby i walizki -zaczynamy wielkie pakowanie dobytku, który nam pozostał (auto już sprzedane) i 7 czerwca lecimy do Irlandii.
A tak a propos - jest tu jakaś mama z Zielonej Wyspy?
Burza u nas ogromna... pioruny, wczopraj był grad!!

A to zdjęcie wieżowca - to jak widok z mojego okna:)

Ja w zeszłym roku w dzień matki dowiedziałam się że jestem w ciąży ;-)a dzisiaj;-) dostałam polne kwiatki :-)

A ja dzisiaj wybrałam się z moją siostrą do kina. Z Tosią został Tomek- chociaż ona już spała, bo seans miałyśmy na 21.30
Byłysmy na filmie "Przeczucie" z Sandrą Bullock. BArdzo fajny- polecam:-)
U nas trochę popadało, ale niewiele to dało.:-(

Aneczka,moj mały tez z checia ssie kciuka.Strasznie sie boje,ze mu to zostanie i zaraz wkladam mu smoczka...:confused:

Tycia, moja Julka tez ładuje paluchy do buzi, ślini sie niewiarygodnie!
Pediatra powiedziała żeby nie zezwalac na ssanie kciuka, tylko dawać smoczek, bo od smoczka mozna odzwyczaić, a kciuka sie przeciez nie odetnie.
Problem w tym ze Julka wyjmuje sobie smoczek i wkada palce, czasem kciuk, a czasem całą piąstkę. Jak jej sie uda wyprostowac palce jak ma piąstkę w buzi to ma odruch wymiotny... :dry:

Tycia, moja Julka tez ładuje paluchy do buzi, ślini sie niewiarygodnie!
Pediatra powiedziała żeby nie zezwalac na ssanie kciuka, tylko dawać smoczek, bo od smoczka mozna odzwyczaić, a kciuka sie przeciez nie odetnie.
Problem w tym ze Julka wyjmuje sobie smoczek i wkada palce, czasem kciuk, a czasem całą piąstkę. Jak jej sie uda wyprostowac palce jak ma piąstkę w buzi to ma odruch wymiotny... :dry:

Jeśli dzieciaczek rzeczywiście SSIE kciuka to należy mu zastąpić smoczkiem, ale jak wkłada rączki do buzi i je liże to nie należy mu tego zabraniac bo w ten sposób poznaje swoje ciało a potem i inne rzeczy.

reklama
Kasiad to cenna uwaga, rzeczywście Julka raz SSIE kciuk, a drugi raz bawi sie piąstką, to co innego, nie zwróciłam na tę różnicę uwagi. Dzięki :)

Kobietki powiedzcie jak zrobić żeby umieścić filmik w internecie?
Albo może przynajmniej jak zmniejszyc jego objętość, tak żeby można go było wysyłać mailem? Nakręciłam filmik dzidziulce naszym aparatem i 5 minut zajmuje 500 MB!!!!!! :dry:

Do góry