reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Właśnie, zwłaszcza, że rodząc na plecach częst pęka się w kierunku odbytu, bo na niego akurat jest nacisk główki, a nie jest zbyt przyjemne gojenie się ran w tym miejscu i nie wyobrażam sobie potem ze szwami w tym miejscu wypróżniania :szok: Jak powiedzą, ze trzeba naciąc nie mam zamiaru dyskutowac.

reklama
ja wiem ze raczej nie uda mi sie uniknac naciecia... mam malo rozciagliwa skore czego najlepszym przykladem sa rozstepy pojawiajace sie mimo smarowania kremem... no ale zgadzam sie w calej rozciaglosci z lil kate wole zeby nacieli niz peknac do odbytu, to dopiero musi bolec

Madziu nie mam komputera w domu, jest w naprawie juz straszliwie dlugo
i niestety pewnie nieszybko wroci...
tak wiec dostep do internetu mam tylko goscinnie u rodzicow, a tu tez strasznie krzycza jak tylko zasiadam do komputera no i chcac nie chcac mam przymusowy odwyk...

Witaj Wisienko!!!! FAjnie ze do nas zajrzalas!!! Milo wiedziec ze u Ciebie wszytsko OK! Duze buziaki!!!

Muszę Wam opowiedziec, co mi się dziś zdarzyło w markecie, jak stałam z mężem w kolejce do kasy. Podeszła do mnie może z 3-4 letnia dziewczynka i zapytała:
"Czy ty będziesz miała bliźniaczków?"
Ja jej na to, że nie, że mam w brzuszku jedno dziecko.
A ona to skwitowała tak:
"Moja mama urodziła też jednego, a nie miała takiego wielkiego brzucha".
Uśmialiśmy się z mężem z tej małej :-D

reklama
Do góry