reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja nie moge spakowac torby do szpitala bo zamowilam akcesoria porodowe na allegro i jeszcze paczka nie przyszla:baffled:

a moj maz tez mnie popedza bo sie chyba boi ze potem sam bedzie musial o to wszystko zadbac:-D

reklama
ja wlasnie dlatego wole juz teraz zaczac pakowac bo jak urodzilam patryka to moj maz biegal po sklepach i kupowal wszystkie potrzebne rzeczy nawet pampersy dla malego mi przywiozl i kupil ta najwieksza paczke bo biedak myslal ze taka mala paczuszka nie wystarczy:tak:

Ja już prawie mam torbę spakowaną, większość rzeczy już w środku a reszta wypisana na kartce żeby niczego nie zapomnieć :happy: Okropnie zorganizowana się ostatnio zrobiłam :-p

A jeszcze wracając do mamusiek co się dawno nie odzywały...
jestem ciekawa co tam u irtasi słychać, co z jej maleństwem???
Irtasia odezwij się jeśli nas czytasz! :tak:

Witajcie-mam nadzieje , ze nie za późno żeby jeszcze się dołączyć choćby na chwilkę:-)) Moja dzidzia tez przyjdzie na świat w lutym.
Pozdrowienia, M. lat 26

Nie ma taka chwilke moja droga, bo pozniej z watku luty 2007 zrobi sie dzieci urodzone w lutym 2007. i tam dopiero bedzie co pisac:tak:

Witaj madzix! :-D :happy:

A ja czasem podczytuję sobie te wątki "dzieci urodzone w..." i tak im strasznie zazdroszczę że już mają swoje dzidziolki przy sobie!!! :rolleyes: :rofl2:

Witam i pozdrawiam nową forumkowiczkę wśród lutówek.

Joasiek ja właśnie też przed chwilą podpatrywałam grudniówki (przedewszystkim zdjęcia), ale im fajnie. Ale co tam już niedługło i my będziemy się cieszyć swoimi dzidziami.:-)

reklama
jesli chodzi o te rozposzczalne szwy to tak na 99% mam pewnosc ze nie zakłada sie ich na zewnatrz tylko do srodka
ja miałam normalnie i wiele innych babek (nie za kaske) szwy wewnetrzne rozpuszczalne a zewnetrzne normalne
wiem jak to paskudztwo boli i tez wolałabym zeby ich nie zdejmowali tylko same sie ewakułowały.
te zewnetrzne taki normalne to chiba dlatego ze nie kazda kobieta w tym samym czasie sie goi czyli 7 dni od porodu

Do góry