reklama
Masz duże szanse Lil kate, bo masz termin porodu na 2 lutego. Ja mam termin dzień po Tobie, ale to jest termin wg usg, wg OM wypada mi w sumie 9 lutego, ale do suwaczka podałam termin wg usg, bo wg mnie to jest bardziej prawdopodobny termin. Młodszego syna urodziłam dokładnie w terminie z usg, choc był to termin 3 tygodnie wcześniejszy niż ten z OM.
Najchętniej bym urodziła pod koniec stycznia, bo wtedy zdążę wszystko na spokojnie przygotowac, a poza tym będzie to końcówka ferii, także starsze dzieciaki bedę jeszcze na luzie. No ale wiadomo, że nie mnie decydowac o faktycznym terminie, córunia sama wybierze sobie naodpowiedniejzy czas
Najchętniej bym urodziła pod koniec stycznia, bo wtedy zdążę wszystko na spokojnie przygotowac, a poza tym będzie to końcówka ferii, także starsze dzieciaki bedę jeszcze na luzie. No ale wiadomo, że nie mnie decydowac o faktycznym terminie, córunia sama wybierze sobie naodpowiedniejzy czas
Kasiad, u mnie z ostatniej miesiaczki wynika termin 16 luty!!! ale razem z pania doktor doszlysmy do wniosku ze to bylo plamienie, poniewaz pozniej mialam tez bolesne skurcze (zakaz cwiczen+luteina dopochwowa). pozatym wg tej niby osataniej miesiaczki to zaszlam w ciaze kiedy bylam na wyjezdzie terenowym ze studiow a nie w domu z mezem!!!
w 20 tygodniu usg podobno najdokladniej podaje przyblizony termin i wlasnie wtedy ustalilysmy 2 luty. tym bardziej ze dokladnie znam date poczecia malutkiej
najgorzej jakby porod chcial sie opozniac to oni gotowi mnie trzymac do konca lutego bo to niby 2 tygodnie po terminie wg miesiaczki
w 20 tygodniu usg podobno najdokladniej podaje przyblizony termin i wlasnie wtedy ustalilysmy 2 luty. tym bardziej ze dokladnie znam date poczecia malutkiej
najgorzej jakby porod chcial sie opozniac to oni gotowi mnie trzymac do konca lutego bo to niby 2 tygodnie po terminie wg miesiaczki
A o to Ty też masz wg usg, mi w każdym usg termin wypadał mniej więcej tak samo, zobaczymy co pokaże usg 8 stycznia. Ma ono ocenic wielkosc płodu, ale też myslę pokaże, na ile macica sie już szykuje do porodu.
agusia9915
Matka wariatka
a ja według miesiaczki mam termin na 20 luty a według USG za kazdym razem tzn od 12 tygodnia wychodzi 8 luty a jest to nie mozliwe zebym była wczesniej w ciazy bo byłam nonstop pod kontrola lekaza i nic nie było tzn. pechezyka -zarodka- wiec nie wiem
babeczki wszystkiego co najpiekniejsze w Nowym Roku, pieknych, bezbolesnych porodow, niech dzieciaczki beda sliczne i zdrowe... no i grzeczne jak aniolki!!!
my u rodzicow wiec korzystam z okazji zeby do Was napisac
ciesze sie ze o mnie pamietacie i nie moge sie doczekac kiedy w koncu odzyskam swoj komputer
my u rodzicow wiec korzystam z okazji zeby do Was napisac
ciesze sie ze o mnie pamietacie i nie moge sie doczekac kiedy w koncu odzyskam swoj komputer
reklama