reklama
Joanna73
uzależniona od BB
a ja wróciłam z zakończenia roku szkolnego Zuzi a teraz Wojtek mnie morduje żeby z nim iść bo na 10 ale Zuzia nie chce zostać z Gabrysią boże dlaczego ja sie nie mogę rozdwoić
bry dzień
nie sce mi się niiiiiiiiiiiiic, ależ mam lenia bleee
Pati wczoraj gorączkowała i wymiotowała tak że musiałam ją kąpać, przebierać i prać całą pościel - łącznie z kołdrą wrrrrr
mam tylko nadzieję, że to zęby a nie kolejne choróbsko - 9 dni temu skończyła antybiotyk
nie sce mi się niiiiiiiiiiiiic, ależ mam lenia bleee
Pati wczoraj gorączkowała i wymiotowała tak że musiałam ją kąpać, przebierać i prać całą pościel - łącznie z kołdrą wrrrrr
mam tylko nadzieję, że to zęby a nie kolejne choróbsko - 9 dni temu skończyła antybiotyk
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
witam
od samego rana sie opalamy :-)
od samego rana sie opalamy :-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad u nas od wczoraj upał, 28 st.:-)Oliwieczka, opalacie się
A u nas leje :-(
Witam
ja na chwile wpadłam sie tylko z wami przywitac
czuje sie nadal okropnie wczoraj znowu byłam u lekarza bo caly dzieć żygałam i goraczka nie chciała sie obniżyc zmienila mi antybiotyk ale dawno nie czułam sie tak żle jak wczorajKrzysiek musiał z pracy wczoraj sie urwac bo ja z łóżka nie mogłam wstać jak wstawałam to haftałamteraz ma pare dni opieki nade mna wiec ja odpoczywam
ja na chwile wpadłam sie tylko z wami przywitac
czuje sie nadal okropnie wczoraj znowu byłam u lekarza bo caly dzieć żygałam i goraczka nie chciała sie obniżyc zmienila mi antybiotyk ale dawno nie czułam sie tak żle jak wczorajKrzysiek musiał z pracy wczoraj sie urwac bo ja z łóżka nie mogłam wstać jak wstawałam to haftałamteraz ma pare dni opieki nade mna wiec ja odpoczywam
reklama