reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

czesc a my szykujemy sie na wesele. u fryca byłam lamy teraz spi i o 15 do babci na noc idzie oczywiscie przyjade go uspic i po imprezie idziemy tam spac.
ale jakos nie chce mi sie isc na maxa :baffled:

pierwszy raz bede na slubie w cerkwi protestantów :szok: ciekawe jak bedzie podobno duzo spiewaja :tak:

a teraz z innej beczki wczoraj czytalam artykul w gazecie lokalnej ze otwieraja nowe przedszkole prywatne tzn. osoba prywatna wygrala przetarg na budynek po szkole podstawowej i bedzie przedszkole ( w moim miescie sa 3 przedszkola a i tak za malo i masa dzieci zostaje odrzucona i zawsze pisali ze to problem bo wladze nic nie robia i trzeba miec znajmosci itp. aby sie dostac) no to ktos otwiera i mysle sobie o extra prywatne pewnie bedzie fajnie duzo zajec rozwojowe no i tak jest bedzie fizjoterapia logopeda angielski lub niemiecki 4 posilki czynne od 6:45 - 18 i wszystko za 350zł na miesiąc. na moj gust to calkie fajna cena

a wasz???

no ale jak to bywa wielki foch ludzi i samego burmistrza ze co to za cena.
i tak sobie pomyslalam ze w tym miescie nic nie mozna zrobic zadnej pomocy wsparcia poparcia do wladzy zamiast cieszyc sie ze bedzie nowe miejsce dla 100 dzieci spokojnie to znow zle.

czy Polacy naprawde zawsze marudza. jakos wkurzyla mnie ta reakcja i nie moge jej przebolec. dodam ze mozna dodatkowo juz odpalatnie wykupic w przedszkolu basen, nauke jazdy konnej,

reklama
ale tu dzis pustki...ale na pewno to oznacza ze wszyscy fajnie sie maja i sa zajeci weekendem:tak:tego WAM zycze kochane babencje

Ja jestem, bo Oli zasnęła mi o 16.30 i jeszcze śpi :szok:
Jak się obudzi, to zmykamy na plac zabaw, żeby się wymęczyła, a i tak mam przed oczami wizję jej pójścia spać na noc o północy :baffled:

hej:-):-(
karola ale ta cena wcale nie powala na nogi:no:jak na nasz region;-)
moje dzeicko chodzi do przedszkola niepublicznego i tez tyle płace
sa zajecie dodatkowe (płatne ) jak i dodatkowe w tej cenie:rofl2:

elo ..nie wierze pierwsza:laugh2:
Madzia chora , rozalka leczy ...sie po weselu pewnie dlatego pierwsza jestem
heheheh
ja nie długo sie zmywam na cały dzień:rofl2:

Witam.
Weselicho super,więcej info pózniej(no i fotki).Spałam tylko 2 godziny,teraz doprowadzam sie do porządku i na obiad na 13.00.
Pa,pa.:tak:

Witam
mnie dzisiaj biegunka dopadła normalnie jak nie urok to sraczka:baffled:jak nie góra to dołem leci :crazy:
dosyc juz mam tej choroby:wściekła/y:ale i tak czuje sie juz duzo lepiej ale nadal wiecej lezej niz chodze dlatego jeszcze troszke bedzie mnie mało ale juz nie dlugo;-)
Pozdrawiam Was Kobitki moje buźka :tak:

reklama
Do góry