reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wojtek poszedł sam sam wrócił zdał do trzeciej klasy i dostal dyplom za pilne wypełnianie obowiązków szkolnych i trud włozony w całoroczną pracę Zuza tez z dyplomami i nagroda książkową nie jest żle :-D ale tylko do Was powiem że jestem zadowolona z Wojtka bardzo jak uda mi sie to zeskanuje świadectwo bo ma opisówkę Obiad podszykowałam rozpadało się :-(

reklama
Joanna, a nie możesz iść z Gabrysią :confused:
Ja powiem szczerze, że z niespełna 6-letnim dzieckiem bym nie zostawiła półtoraczniaka samego :no:
No ja tak samo.:tak:
Witam
ja na chwile wpadłam sie tylko z wami przywitac
czuje sie nadal okropnie wczoraj znowu byłam u lekarza bo caly dzieć żygałam i goraczka nie chciała sie obniżyc zmienila mi antybiotyk ale dawno nie czułam sie tak żle jak wczoraj:baffled:Krzysiek musiał z pracy wczoraj sie urwac bo ja z łóżka nie mogłam wstać jak wstawałam to haftałam:crazy:teraz ma pare dni opieki nade mna wiec ja odpoczywam
Zdrówka kobitko,trzymaj sie.:tak:
Wojtek poszedł sam sam wrócił zdał do trzeciej klasy i dostal dyplom za pilne wypełnianie obowiązków szkolnych i trud włozony w całoroczną pracę Zuza tez z dyplomami i nagroda książkową nie jest żle :-D ale tylko do Was powiem że jestem zadowolona z Wojtka bardzo jak uda mi sie to zeskanuje świadectwo bo ma opisówkę Obiad podszykowałam rozpadało się :-(
Ale czemu powiesz tylko nam?Jak Jeteś z niego dumna,to chwal sie tym,a i Wojtusiowi będzie miło.:tak:

Witam i ja,
Milena dopiero poszla spac a ja mam troche czasu dla siebie. U nas pogoda dosc ladna chociaz jak zwykle wieje. Troche brakuje mi tych temperatur z Polski:tak::tak::tak:

I ja juz po zakonczeniu roku jednym.Dzieciaki spisały sie na medal,dyplomy dla wzorowych uczniow i ksiazki;-):tak::-).U nas tez oceny opisowe,ale nie mam skanera,zeby sie pochwalic;-):-D.
Jeszcze przede mna dzis przedstawienie i rozdanie swiadectw z prywatnego angielskiego.Dzieciaki robia przedstawienia co roku,a potem pani daje im dyplomy i czekolady;-):-).Dzieciaki sie dzieki temu chetnie ucza,nawet po kazdej lekcji dostaja cukierki,od czasu do czasu lody:-D:tak:.Biore aparat,to troche ponagrywam.o ile wczesniej nie pekne z dumy,bo obydwoje maja byc wyroznieni z nazwiska:-).Ciezki to byl rok,bo Kondzio troche im przeszkadzal,ja nie moglam az tak dobrze dopilnowac,ale wszystko sie pieknie konczy:tak::happy:.

Madzia -zycze Ci duzo zdrówka! Niech Cie szybko opuszcza to cholerna choróbsko:tak:

Miśka, Tycia, Joanna-serdeczne gratki dla waszych zdolnych prymusów:tak::-)

Nuśka-fajnie ,ze zdecydowaliscie sie jechac. Na pewno nie bedziecie załowac decyzji:tak:

Matylda -bedzie dobrze.Weekend szybko minie;-):tak:a maz wróci steskniony

Madzia -zycze Ci duzo zdrówka! Niech Cie szybko opuszcza to cholerna choróbsko:tak:

Miśka, Tycia, Joanna-serdeczne gratki dla waszych zdolnych prymusów:tak::-)

Nuśka-fajnie ,ze zdecydowaliscie sie jechac. Na pewno nie bedziecie załowac decyzji:tak:

Matylda -bedzie dobrze.Weekend szybko minie;-):tak:a maz wróci steskniony

moze to niekulturalnie ale podpisuje sie pod tym co napisalas MADZIX.nic dodac nic ujac!!!:tak:

Witam
Kurcze, że też nie mogę dospać :crazy:
Tomek po 4 rano wyruszył na zajęcia do Łodzi, zostaje do jutra wieczora, więc przez weekend jestem słomianą wdową.
Oczywiście w domu cisza jak makiem zasiał, wszyscy śpią, starszaki zaczęli wakacje, więc nieprędko wstaną, Oli też nie wygląda na taką, co się zaraz obudzi.
U nas zapowiada się ładny, słoneczny dzień.

Hej

A ja szykuje sie do imienin mojej babci, pozniej jedziemy juz zamawiać kuchnie, wiec dzien jakoś zleci, a jutro wybieramy sie juz na zakupy :-)(umywalki, baterie, lustra itp.) w koncu bede wiedziała ze cos mam do swojego domu chociazby sobie bede patrzeć ;-)

milego dnia kobitki!

I ja witam,

Milenka spi, Przemka nie ma, a na dworze leje jak z cebra.
Udanego dnia Kobietki.
Oliweczka - udanych zakupow.:tak::tak::tak:

reklama
Do góry