reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hejka

napiszę jeszcze tu, sorki że nie na temat ale potrzebuję porady:
zaczęłam krwawić, wczoraj minęły 2 tygodnie od zabiegu el-co (wypalania nadżerki) i dzisiaj rano zaczęło ze mnie lecieć, nie jest tego jakoś strasznie dużo ale "żywa" ta krew jak podczas @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiem, że muszę iść do szpitala żeby poprawili ale czy muszę dzisiaj czy mogę poczekać do jutra (dopiero jutro będzie mój lekarz) pomóżcie proszę :-(

a, myślałam że na @ jeszcze za wcześnie no ale w sumie to 24 dzień i teraz sama nie wiem co to....

Witam z raneczka:-)
Wisieńko mykaj do lekarza i sprawdz co to.....lepiej dmuchac na zimne....
Karolina super ze juz jestes.....a co do Milenki to chyba ten etap u naszych dzieci....Moja Jula to taki nerwus ze juz szkoda nawet pisac na ten temat...:baffled:
Musimy to przeczekac i tyle...

Cześć dziewczyny.
Kradnę czas w pracy dla Was. Wiśnia, przynajmniej zadzwoń i zapytaj co masz robić.
Karolina, ja wychodzę z Majką z domu. Na zewnątrz jeszcze nie jest taka straszna. W domu roznosi wszystko w proch. A jezeli jej czegos zabronie, to zanosi się płaczem. Jezeli chodzo o przetrzymanie, to obawiam sie, ze do 2 lat bedzie coraz bardziej interesujako. Trzeba sobie znaleźć własny sposób na przetrwanie.

Witam.
Dziś jestem niewyspana, bo miałam ciężką nockę, ale o tym na innym wątku.
Oli jeszcze śpi, a ja zaraz sobie kawkę zapodam, żeby się rozbudzić.

Wiśnia, ja bym tak zrobiła, jak radzi Ewamat, zadzwoń do lekarza i zapytaj. Choć mocno mi się wydaje, że to jednak może być miesiączka, po 24 spokojnie może się pojawić, a ostanio miałaś trochę nerwów, więc mógł się cykl rozregulować :tak: Jednak jak lekarz każe Ci się pilnie pokazać, to lepiej nie czekaj na swojego lekarza, tylko jedź dziś.

Karolina witaj spowrotem :-)

Witajcie Dziewczynki,

Bardzo dziekuje za mile powitanie. NAprawde nie spodziewalam sie:tak::tak::tak::tak::tak:. Nie macie pojecia jak mi Was brakowalo Babencje.
Wisnia -
ja bym nie czekala tylko sprawdzila co to jest.

Ewamat - moja Milena to i na spacerze potrafi histeryzowac, chociaz rzeczywiscie wyjscie z domu czasami pomaga. A poza tym Milka cale dnie spedza na dworze - wiec moze sie wybiegac, bawic w piasku, grac w pilke i w ogole sie nie meczy !!!! Za to ja padam na twarz, hi hi.

Udanego i spokojego dnia Babeczki !!!!!

Hej babeczki, dzisiaj mam pracowity dzień. O 16 zakończenie roku mojej prymuski, jeszcze szóstoklasistki;) Idziemy wszyscy i już drżę na myśl, co Wikusia wymodzi podczas apelu, a zapewniam was jest ostatnio nie do zniesienia(jak większość lutowych bąbli:(. Zaraz idę po kwiaty, szybko jakiś obiad, prasowanie i kończenie pakowania. Wieczorem ruszamy na zachód. Jutro odwiedzam moją pracę, muszę pozabierać dokumenty, ostatni raz podbić książeczkę ubezpieczeniową i pożegnać sie na zawsze:( Świadectwo pracy przyślą mi już pocztą). A w sobotę idziemy na imprezę z okazji 2 latek chrześnicy mojego A. Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia wkrótce;)

reklama
Do góry