reklama
hejka
napiszę jeszcze tu, sorki że nie na temat ale potrzebuję porady:
zaczęłam krwawić, wczoraj minęły 2 tygodnie od zabiegu el-co (wypalania nadżerki) i dzisiaj rano zaczęło ze mnie lecieć, nie jest tego jakoś strasznie dużo ale "żywa" ta krew jak podczas @
wiem, że muszę iść do szpitala żeby poprawili ale czy muszę dzisiaj czy mogę poczekać do jutra (dopiero jutro będzie mój lekarz) pomóżcie proszę :-(
a, myślałam że na @ jeszcze za wcześnie no ale w sumie to 24 dzień i teraz sama nie wiem co to....
napiszę jeszcze tu, sorki że nie na temat ale potrzebuję porady:
zaczęłam krwawić, wczoraj minęły 2 tygodnie od zabiegu el-co (wypalania nadżerki) i dzisiaj rano zaczęło ze mnie lecieć, nie jest tego jakoś strasznie dużo ale "żywa" ta krew jak podczas @
wiem, że muszę iść do szpitala żeby poprawili ale czy muszę dzisiaj czy mogę poczekać do jutra (dopiero jutro będzie mój lekarz) pomóżcie proszę :-(
a, myślałam że na @ jeszcze za wcześnie no ale w sumie to 24 dzień i teraz sama nie wiem co to....
Joanna73
uzależniona od BB
witam dawno mnie nie było ;-) Wisienka nie czekaj na swojego lekarza tylko idz dziś moja siostra też miała niedawno taki zabieg idz idz kobietko w szpitalu zawsze ktoss pomoż a w domu miłego dnia kobietki
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
kurcze Wisnia ja nie wiem co Ci doradzić...
a pozatym witam!
a pozatym witam!
Witam z raneczka:-)
Wisieńko mykaj do lekarza i sprawdz co to.....lepiej dmuchac na zimne....
Karolina super ze juz jestes.....a co do Milenki to chyba ten etap u naszych dzieci....Moja Jula to taki nerwus ze juz szkoda nawet pisac na ten temat...
Musimy to przeczekac i tyle...
Wisieńko mykaj do lekarza i sprawdz co to.....lepiej dmuchac na zimne....
Karolina super ze juz jestes.....a co do Milenki to chyba ten etap u naszych dzieci....Moja Jula to taki nerwus ze juz szkoda nawet pisac na ten temat...
Musimy to przeczekac i tyle...
Cześć dziewczyny.
Kradnę czas w pracy dla Was. Wiśnia, przynajmniej zadzwoń i zapytaj co masz robić.
Karolina, ja wychodzę z Majką z domu. Na zewnątrz jeszcze nie jest taka straszna. W domu roznosi wszystko w proch. A jezeli jej czegos zabronie, to zanosi się płaczem. Jezeli chodzo o przetrzymanie, to obawiam sie, ze do 2 lat bedzie coraz bardziej interesujako. Trzeba sobie znaleźć własny sposób na przetrwanie.
Kradnę czas w pracy dla Was. Wiśnia, przynajmniej zadzwoń i zapytaj co masz robić.
Karolina, ja wychodzę z Majką z domu. Na zewnątrz jeszcze nie jest taka straszna. W domu roznosi wszystko w proch. A jezeli jej czegos zabronie, to zanosi się płaczem. Jezeli chodzo o przetrzymanie, to obawiam sie, ze do 2 lat bedzie coraz bardziej interesujako. Trzeba sobie znaleźć własny sposób na przetrwanie.
Witam.
Dziś jestem niewyspana, bo miałam ciężką nockę, ale o tym na innym wątku.
Oli jeszcze śpi, a ja zaraz sobie kawkę zapodam, żeby się rozbudzić.
Wiśnia, ja bym tak zrobiła, jak radzi Ewamat, zadzwoń do lekarza i zapytaj. Choć mocno mi się wydaje, że to jednak może być miesiączka, po 24 spokojnie może się pojawić, a ostanio miałaś trochę nerwów, więc mógł się cykl rozregulować Jednak jak lekarz każe Ci się pilnie pokazać, to lepiej nie czekaj na swojego lekarza, tylko jedź dziś.
Karolina witaj spowrotem :-)
Dziś jestem niewyspana, bo miałam ciężką nockę, ale o tym na innym wątku.
Oli jeszcze śpi, a ja zaraz sobie kawkę zapodam, żeby się rozbudzić.
Wiśnia, ja bym tak zrobiła, jak radzi Ewamat, zadzwoń do lekarza i zapytaj. Choć mocno mi się wydaje, że to jednak może być miesiączka, po 24 spokojnie może się pojawić, a ostanio miałaś trochę nerwów, więc mógł się cykl rozregulować Jednak jak lekarz każe Ci się pilnie pokazać, to lepiej nie czekaj na swojego lekarza, tylko jedź dziś.
Karolina witaj spowrotem :-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witajcie Dziewczynki,
Bardzo dziekuje za mile powitanie. NAprawde nie spodziewalam sie. Nie macie pojecia jak mi Was brakowalo Babencje.
Wisnia - ja bym nie czekala tylko sprawdzila co to jest.
Ewamat - moja Milena to i na spacerze potrafi histeryzowac, chociaz rzeczywiscie wyjscie z domu czasami pomaga. A poza tym Milka cale dnie spedza na dworze - wiec moze sie wybiegac, bawic w piasku, grac w pilke i w ogole sie nie meczy !!!! Za to ja padam na twarz, hi hi.
Udanego i spokojego dnia Babeczki !!!!!
Bardzo dziekuje za mile powitanie. NAprawde nie spodziewalam sie. Nie macie pojecia jak mi Was brakowalo Babencje.
Wisnia - ja bym nie czekala tylko sprawdzila co to jest.
Ewamat - moja Milena to i na spacerze potrafi histeryzowac, chociaz rzeczywiscie wyjscie z domu czasami pomaga. A poza tym Milka cale dnie spedza na dworze - wiec moze sie wybiegac, bawic w piasku, grac w pilke i w ogole sie nie meczy !!!! Za to ja padam na twarz, hi hi.
Udanego i spokojego dnia Babeczki !!!!!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Hej babeczki, dzisiaj mam pracowity dzień. O 16 zakończenie roku mojej prymuski, jeszcze szóstoklasistki Idziemy wszyscy i już drżę na myśl, co Wikusia wymodzi podczas apelu, a zapewniam was jest ostatnio nie do zniesienia(jak większość lutowych bąbli. Zaraz idę po kwiaty, szybko jakiś obiad, prasowanie i kończenie pakowania. Wieczorem ruszamy na zachód. Jutro odwiedzam moją pracę, muszę pozabierać dokumenty, ostatni raz podbić książeczkę ubezpieczeniową i pożegnać sie na zawsze Świadectwo pracy przyślą mi już pocztą). A w sobotę idziemy na imprezę z okazji 2 latek chrześnicy mojego A. Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia wkrótce
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Witam sie ze wszystkimi
mam podły nastrój bardzo
a gdzie aga-pg?
mam podły nastrój bardzo
a gdzie aga-pg?