reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

wspolczuje OLIWIECZKA
ale fajnie ze jestes juz z nami z powrotem:-D
a moja nadal spi i zbiera sily na szalenstwa wieczorne..wczoraj posla spac po 23...dzis pewnie tez...NOCNY MAREK moj;-)

reklama
Dzieńdoberek :-)
Dopiero teraz mam chwilkę żeby coś napisać, Milenka też ostatnio ma ciężki okres :baffled: i nie pozwala mi nic zrobić. Chyba nie czuje się tu zbyt dobrze :-( Obiadów wogóle nie jada już od 3 czy 4 dni..... 3 łyzeczki i koniec. Ze spaniem ciut lepiej. No i marudna jest cały dzień :baffled:

Lenka też ostatnio jest marudząca, ale mnie się wydaje że to ta pogoda, raz słońce raz deszcz, ciśnienie skacze to i dzieciaczki marudne (ja też maruda)

Witam
u nas zapowiada sie długi dzien;-)
maluchy nie spia juz :baffled:
a w domu panuje od wczoraj grypa żołądkowa juz Patryka i Krzyska zaatakowała my kobitki jeszcze sie trzymamy ale mnie strasznie gardlo boli a Wercia cały czas kaszle:-(

Witam
u nas zapowiada sie długi dzien;-)
maluchy nie spia juz :baffled:
a w domu panuje od wczoraj grypa żołądkowa juz Patryka i Krzyska zaatakowała my kobitki jeszcze sie trzymamy ale mnie strasznie gardlo boli a Wercia cały czas kaszle:-(
Oj to zdrówka życze.
Witam wszystkie BB-babencje.
Głowa coś mnie boli,nic mi sie nie chce,Kuba wstał o 6.00,buuuu....:baffled:
Słońce świeci na szczęscie:-D

Witam.
U mnie z kolei wszyscy jeszcze śpią.
Tomek tak głośno chrapie, że aż dziwne, że Oli się od tego hałasu nie budzi :-D

Czesc Kochane:-)

U nas juz tez pobudka o 6.00....Julaskowi zachcialo sie kupki:laugh2:
A co do pogody to tez zapowiada sie dzis calkiem ladny dzien.....

Madzia duzo zdrowia dla Was....trzymajcie sie i przezyjcie szybciutko ta grype:baffled: A najlepiej by bylo zeby Was babeczki to ominelo jednak wielkim lukiem.....

reklama
A u mnie tewsciowa wrocila do domu razem z babcią na szczescie babacia tylko na 2 tyg...ale znów szaleje wczoraj nawet nóż wziela chyba chciała nas pozazynać ...:/ az strach z nią mieszkać

koszmar
ide, na razie !

Do góry