reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dzieńdoberek :-)
Dopiero teraz mam chwilkę żeby coś napisać, Milenka też ostatnio ma ciężki okres i nie pozwala mi nic zrobić. Chyba nie czuje się tu zbyt dobrze :-( Obiadów wogóle nie jada już od 3 czy 4 dni..... 3 łyzeczki i koniec. Ze spaniem ciut lepiej. No i marudna jest cały dzień
Dopiero teraz mam chwilkę żeby coś napisać, Milenka też ostatnio ma ciężki okres i nie pozwala mi nic zrobić. Chyba nie czuje się tu zbyt dobrze :-( Obiadów wogóle nie jada już od 3 czy 4 dni..... 3 łyzeczki i koniec. Ze spaniem ciut lepiej. No i marudna jest cały dzień
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oj to zdrówka życze.Witam
u nas zapowiada sie długi dzien;-)
maluchy nie spia juz
a w domu panuje od wczoraj grypa żołądkowa juz Patryka i Krzyska zaatakowała my kobitki jeszcze sie trzymamy ale mnie strasznie gardlo boli a Wercia cały czas kaszle:-(
Witam wszystkie BB-babencje.
Głowa coś mnie boli,nic mi sie nie chce,Kuba wstał o 6.00,buuuu....
Słońce świeci na szczęscie
Czesc Kochane:-)
U nas juz tez pobudka o 6.00....Julaskowi zachcialo sie kupki
A co do pogody to tez zapowiada sie dzis calkiem ladny dzien.....
Madzia duzo zdrowia dla Was....trzymajcie sie i przezyjcie szybciutko ta grype A najlepiej by bylo zeby Was babeczki to ominelo jednak wielkim lukiem.....
U nas juz tez pobudka o 6.00....Julaskowi zachcialo sie kupki
A co do pogody to tez zapowiada sie dzis calkiem ladny dzien.....
Madzia duzo zdrowia dla Was....trzymajcie sie i przezyjcie szybciutko ta grype A najlepiej by bylo zeby Was babeczki to ominelo jednak wielkim lukiem.....
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A u mnie tewsciowa wrocila do domu razem z babcią na szczescie babacia tylko na 2 tyg...ale znów szaleje wczoraj nawet nóż wziela chyba chciała nas pozazynać ...:/ az strach z nią mieszkać
koszmar
ide, na razie !
koszmar
ide, na razie !