reklama
Witam! Za oknem upał jak diabli już od wczesnego rana, aż się boję, co będzie później
Na nasz plac przed blokiem zjechały się samochody załadowane kolorowymi urządzeniami do zabawy dla dzieci, wreszcie ruszyli z tym placem zabaw, który obiecali mieszkańcom :-)
Z drugiej strony nie wiadomo, czy kotka by ich nie odrzuciła, bo ma takie tendencje. Ja myślę, że więcej z nią nie warto ryzykować, wykastrować ją i będzie po problemie. Widocznie nie ma instynktu macierzyńskiego.
Na nasz plac przed blokiem zjechały się samochody załadowane kolorowymi urządzeniami do zabawy dla dzieci, wreszcie ruszyli z tym placem zabaw, który obiecali mieszkańcom :-)
Też mi się tak wydaje. W tej lecznicy weterynaryjnej nie za bardzo się spisali, przecież pierwsze badanie wykazało, że wszystkie kotki w brzuszku żyją. Nie powinni wg mnie tak długo czekać, tylko zrobić odrazu cesarkę.Szkoda kociaków:-(.Irtasiu,ja mam dziwne wrazenie,ze Ty dostałas tego kotka w kiepskim stanie i to w dodatku tak na odczepnego,zebys nie robiła awantury...Lekarze chyba widzieli,ze nie jest w dobrej kondycji:-(...
Z drugiej strony nie wiadomo, czy kotka by ich nie odrzuciła, bo ma takie tendencje. Ja myślę, że więcej z nią nie warto ryzykować, wykastrować ją i będzie po problemie. Widocznie nie ma instynktu macierzyńskiego.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Szkoda kociaków:-(.Irtasiu,ja mam dziwne wrazenie,ze Ty dostałas tego kotka w kiepskim stanie i to w dodatku tak na odczepnego,zebys nie robiła awantury...Lekarze chyba widzieli,ze nie jest w dobrej kondycji:-(...
Moja kotka go przygarnela nawet mu sie nadstawiala ale kociak niemial sily ciagnac sutka:-( .Pusie dostalam w oplakanym stanie nos brudny choby jej kozy znosa wystawaly ,oczy brudne to normalka u persa ale widocznie jej nie myli no i cala wydrapana z siersci czyli depresji sie tam nabawila ale w domu bylo juz ok tu mam fotke ,moim zdaniem cesarke mieli zrobic w srode jak widzieli ze ona do porodu jest gotowa a skurczow niema a oni czekali do niedzieli przeciez miala parokrotnie robione usg i kociaki zylyWitam! Za oknem upał jak diabli już od wczesnego rana, aż się boję, co będzie później
Też mi się tak wydaje. W tej lecznicy weterynaryjnej nie za bardzo się spisali, przecież pierwsze badanie wykazało, że wszystkie kotki w brzuszku żyją. Nie powinni wg mnie tak długo czekać, tylko zrobić odrazu cesarkę.
irtasia27
Zapomnialam dopisac ze w domu jest straszny placz Jacki nieumie sie pogodzic ze tego kotka niema a ja durna jej powiedzialam ze jak chce malego kotka to musi sie zastanowic czy chce Fredzia czy kotka mi by bylo to na reke bo sprzatanie po Fredziu w kazdym kacie mnie wykancza a po kotach niemusze nawet mam skad wziasc malucha bo od meza siostry kotka okocila 2 tygodnie temu 6 malych
Ale ja durna jestem co Kociara ze mnie i z mojej corki ale damy rade3 lub 4 to nie roznica a Jacki bedzie miec prezent na urodziny:-)
Ale ja durna jestem co Kociara ze mnie i z mojej corki ale damy rade3 lub 4 to nie roznica a Jacki bedzie miec prezent na urodziny:-)
Oliwieczka
Witam!
uPAŁ NA CAŁEGO WŁASNIE ZARAZ DE WLEWAC WODY DO BASENU , IDZIEMY sie kapać i opalać ...jak to dbrze miec ogródek
sorki za duze litery ale mi sie nie chce juz mazać
Kasiad fajnie ze bedziecie mieli plac zabaw mi wlasnie tego brakuje minus mieszkania w domku pryw.
uPAŁ NA CAŁEGO WŁASNIE ZARAZ DE WLEWAC WODY DO BASENU , IDZIEMY sie kapać i opalać ...jak to dbrze miec ogródek
sorki za duze litery ale mi sie nie chce juz mazać
Kasiad fajnie ze bedziecie mieli plac zabaw mi wlasnie tego brakuje minus mieszkania w domku pryw.
Oliwieczka
Moj maly koteczek niezyje:-----(
oj Irtasia teraz przeczytałam, szkoda koteczka :-(
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Witam:-)
ledwie wstałam a juz nie mam siły
Moje starsze dziecie pojechało dzis na Konkurs Matematyczny(wybrani)
musze zrobic ful zakupów i ogarnac chałupe
do garów niestety tez musze sie zaprzegnac ,gotowanie i pieczenie mnie czeka
zarobiłam dzis 3razy pilotem od TV od mojego malucha ciekawe jak jeszcze mnie uszkodzi przed weselem
bosz jeszcze jutro mam ........sped rodzinny u mnie
bylismy wczoraj na badaniach z mała w Gdansku.....wyniki za tydzien
pozdrawiam
ledwie wstałam a juz nie mam siły
Moje starsze dziecie pojechało dzis na Konkurs Matematyczny(wybrani)
musze zrobic ful zakupów i ogarnac chałupe
do garów niestety tez musze sie zaprzegnac ,gotowanie i pieczenie mnie czeka
zarobiłam dzis 3razy pilotem od TV od mojego malucha ciekawe jak jeszcze mnie uszkodzi przed weselem
bosz jeszcze jutro mam ........sped rodzinny u mnie
bylismy wczoraj na badaniach z mała w Gdansku.....wyniki za tydzien
pozdrawiam
Ostatnia edycja: