reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a to dobre caly dzien chodzic i nic sobie nie kupicdzis mialam dzien wagarowicza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
caly dzien od 10 do 19:30m nie bylo mnie w domu tylko buszowalam po sklepak trzeba odliczyc 3 godziny na dojazd i godzine na obiad i UWAGA
nic sobie nie kupilam dobre co serio nic a nic
ale odpoczelam do moich chlopakow na maxa a jak Szymek sie cieszyl jak wariacik jak mnie zobaczyl maz na oslode i dzielna walke dostal extra polo i czekoladki mont blanc moze sie podzieli ;-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hej a ja dzisiaj zadowolona przyjezdza dzis kolezanka z 14- msc Lenką, dzieciaczki sie razem beda bawic a my plotkować )porobie jakieś fotki to pozniej wkleje
miłego dnia cioteczki!
ide gotowac jakas zupke dla maluchów
miłego dnia cioteczki!
ide gotowac jakas zupke dla maluchów
Miśka 5
Mamy lutowe'07
hej, hejrobię właśnie remament w szafie, bo już się nie mieścimy, a i tak nie ma co na siebie włożyć
agusia9915
Matka wariatka
Witam
jak zwykle nikt nie pamieta:----( ........ o rodzinie nie wspomne
cos mnie złapało w szyje i strasznie boli :-(
spadam na rynek po drobne zakupki moze jeszcze dzis wpadne :-(
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam
Może to głupie, ale sprawdziłam w kalendarzu BB co to za dzień dla Ciebie Agusiu;-) Hm... i nie wiem Przypomnisz wszystkim co to za dzień?
A swoją drogą to u mnie dziwny dzień dzisiaj. Z "bratową", z którą raczej dobrze się dogadywałam ostatnie dni są napięte. No i nie wiem o co chodzi Może zrobiłam coś nie tak, a może ona się z partnerem pokłóciła i ogólnie ma na wszystko focha
reklama
agusia ma dzisiaj urodzinyMoże to głupie, ale sprawdziłam w kalendarzu BB co to za dzień dla Ciebie Agusiu;-) Hm... i nie wiem Przypomnisz wszystkim co to za dzień?