reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Irtasia,to masz czwarte dzieciatko:-(.Jaki on bezbronny:-(.Sprobuj go wykarmic,moze sie uda:tak:.A masz jakies specjalne mleko,czy krowie rozwodnione?:confused:

Irtasia,to masz czwarte dzieciatko:-(.Jaki on bezbronny:-(.Sprobuj go wykarmic,moze sie uda:tak:.A masz jakies specjalne mleko,czy krowie rozwodnione?:confused:
Mam specjalne mleczko dla niej bo to w 99% dziewczynka chyba ze 1% chlopczyk ale by byl bezplodny:tak:
Niechce i nieumie zbytnio jesc no chyba ze go tam nakarmili
A Pusia ma malo pokarmu tak mowili a jak siedze kolo Pusi to dogrzewa malego a jak ja odchodze to ona go zostawia i idzie za mna:baffled:

I ja sie witam po weekendzie

a ja musze zeba usunać chirurgicznie...czy to boli
??:zawstydzona/y:
jak wyrywają, wycinaja - nie, ale później trochę..:zawstydzona/y::-(

witamj
ale dostaliśmy wczoraj w dupe co dziewczyny:wściekła/y:a miało byc tak pieknie....:-D
.

dobrze, że mamy Kubice ;-):laugh2::laugh2::laugh2:

to samo miałam napisać...KUBICA górą, pokonał Niemca..reszta sie nie spisała...i do tego Polak naszych załatwił :-D:-D:-D szybko sie skończą mistrzostwa dla Polaczków i kobietki będziecie miały wolne TV..no chyba, ze wasi faceci każdy mecz oglądają :baffled::baffled:

Irtasia śliczna koteczka, szkoda, że tylko ona została....i że mamusia jej nie chce...ale ty na pewno dasz radę:tak::tak:

A u nas licho...
Ja w weekend zaszalałam, sama oczywiscie...musiałam coś dla siebie zrobić...i mąż trochę sie zaniepokoił...hehe...ja w lepszym nastroju, ale reszta na pogaduchach...:baffled::baffled:

A dzis spotykam sie ze swoja szkolna przyjaciółką, z którą przez głupotę sie pokłóciłyśmy w Sylwestra 2002...ostatnio pracowałyśmy nad odnowieniem kontaktów i dziś spotkanie, mam nadzieje, ze miłe...

Co tu tak pusto??

Mysia danego wieczoru:tak:

A ja tez zaraz jade do domu, facet ma nam projektować kuchnie :tak: i musze zadbac o wszystkie szczegóły,
tzn ja mam swój projekt ale musze mu go pokazać:tak: czy da sie taki wykonać.

reklama
IRTASIA przykro z powodu malenst wkociaczkowych...ale ta malutka slodziaczek..na pewno ja wychowasz, powodzenia!!!!!!!!!wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
to LAila pisze do kotka;-)s2

Do góry