reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mam specjalne mleczko dla niej bo to w 99% dziewczynka chyba ze 1% chlopczyk ale by byl bezplodnyIrtasia,to masz czwarte dzieciatko:-(.Jaki on bezbronny:-(.Sprobuj go wykarmic,moze sie uda.A masz jakies specjalne mleko,czy krowie rozwodnione?
Niechce i nieumie zbytnio jesc no chyba ze go tam nakarmili
A Pusia ma malo pokarmu tak mowili a jak siedze kolo Pusi to dogrzewa malego a jak ja odchodze to ona go zostawia i idzie za mna
mysia23
mama dwójeczki
I ja sie witam po weekendzie
to samo miałam napisać...KUBICA górą, pokonał Niemca..reszta sie nie spisała...i do tego Polak naszych załatwił szybko sie skończą mistrzostwa dla Polaczków i kobietki będziecie miały wolne TV..no chyba, ze wasi faceci każdy mecz oglądają
jak wyrywają, wycinaja - nie, ale później trochę..:-(
a ja musze zeba usunać chirurgicznie...czy to boli??
witamj
ale dostaliśmy wczoraj w dupe co dziewczynya miało byc tak pieknie....
.
dobrze, że mamy Kubice ;-)
to samo miałam napisać...KUBICA górą, pokonał Niemca..reszta sie nie spisała...i do tego Polak naszych załatwił szybko sie skończą mistrzostwa dla Polaczków i kobietki będziecie miały wolne TV..no chyba, ze wasi faceci każdy mecz oglądają
mysia23
mama dwójeczki
Irtasia śliczna koteczka, szkoda, że tylko ona została....i że mamusia jej nie chce...ale ty na pewno dasz radę
A u nas licho...
Ja w weekend zaszalałam, sama oczywiscie...musiałam coś dla siebie zrobić...i mąż trochę sie zaniepokoił...hehe...ja w lepszym nastroju, ale reszta na pogaduchach...
A dzis spotykam sie ze swoja szkolna przyjaciółką, z którą przez głupotę sie pokłóciłyśmy w Sylwestra 2002...ostatnio pracowałyśmy nad odnowieniem kontaktów i dziś spotkanie, mam nadzieje, ze miłe...
A u nas licho...
Ja w weekend zaszalałam, sama oczywiscie...musiałam coś dla siebie zrobić...i mąż trochę sie zaniepokoił...hehe...ja w lepszym nastroju, ale reszta na pogaduchach...
A dzis spotykam sie ze swoja szkolna przyjaciółką, z którą przez głupotę sie pokłóciłyśmy w Sylwestra 2002...ostatnio pracowałyśmy nad odnowieniem kontaktów i dziś spotkanie, mam nadzieje, ze miłe...
Oliwieczka
Irtsia maluszek z tego koteczka- taki slodki
Oliwieczka
Co tu tak pusto??
Mysia danego wieczoru
A ja tez zaraz jade do domu, facet ma nam projektować kuchnie i musze zadbac o wszystkie szczegóły,
tzn ja mam swój projekt ale musze mu go pokazać czy da sie taki wykonać.
Mysia danego wieczoru
A ja tez zaraz jade do domu, facet ma nam projektować kuchnie i musze zadbac o wszystkie szczegóły,
tzn ja mam swój projekt ale musze mu go pokazać czy da sie taki wykonać.
reklama