reklama
Gosia ja mam też samotny dzień z Kubulą.Postanowiłam go w pełni poświęcić na harce po podwórku.
ja chyba pójdę na plac zabaw do kościoła ale dziś niedziela i pewnie dużo ludzi będzie autami koło placu zabaw jeździć i jakoś mi się nie widzi tam dziś iść a za blokiem przy piaskownicy samo szkło wczoraj było pewnie spacer wózkiem nas czeka pojechałabym do zoo ale mpk to znowu 3 przesiadki i dość daleko mam:-( i co tu robić musze pomyślec o czym co blisko
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam sie i ja, zaraz jedziemy do Krk. na zakupki:-) wiec bede dopiero wieczorkiem, miłego dnia babeczki!
btw. pogoda relelacyjna;-)
btw. pogoda relelacyjna;-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam Babencje. Udanego dnia wszystkim zycze.
Witam! Trochę się pozbierałam po imprezce, naczynia w zmywarce wymienione, a my zaraz mykamy gdzieś nad Zalew Koronowski na spacer z przyjaciółmi. A potem pewnie do Focusa - kilka dni temu u nas otworzyli.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
A my dziś chyba cały dzień na balkonie:-), Wiki siedzi na kocyku i sie bawi, a ja się opalam, z laptopem na kolanach
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Najlepsze życzenia dla twojego dorosłego Damiana Kasiu:-)
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
witam,
wszystkiego najlepszego dla Damiana :-)
u nas piękna pogoda:-),ludzie na krótki rękaw chodzą po mieście
zaraz i my zmykamy na spacer i na plac zabaw :-) całe szczęście u nas jest ogrodzony i psy nie mają jak się dostać
a jak ktoś sobie wprowadzi pieska to zaraz go wypraszają:-)
miłego dnia,a raczej popołudnia
wszystkiego najlepszego dla Damiana :-)
u nas piękna pogoda:-),ludzie na krótki rękaw chodzą po mieście
zaraz i my zmykamy na spacer i na plac zabaw :-) całe szczęście u nas jest ogrodzony i psy nie mają jak się dostać
a jak ktoś sobie wprowadzi pieska to zaraz go wypraszają:-)
miłego dnia,a raczej popołudnia
reklama