reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć, babencje
Nawet nie będę próbowała nadrobić zaległości, jestem bez szans. Jeszcze jak ten tydzień minie, to może trochę się poprawię. Od środy mam codziennie jakieś dodatkowe atrakcje - dzień otwarty, konferencja, imieniny męża, imieniny taty, hospitacje pani dyr (jeśli przyjdzie, to już trzeci kolejny termin:-p)
Spojrzałam na zdjęcia, dzieci nam porosły;-) Michałek już bardzo sprawnie chodzi (nawet po dworze, w wyjściowym ubranku), zaczął się wspinać na meble i ma 7 zębów. Mam wrażenie, że strasznie powoli mu rosną. Ale jak mnie czasem ugryzie, to mam świeczki w oczach
Zaraz jak Misio wstanie, zje obiadek, pójdziemy do ortopedy, bo krzywi ciut nóżki. Zobaczymy, co pan doktor powie

reklama
Mam do was pytanko...
Co oznacza częste i silne krwawienie z nosa u dorosłej osoby? i co z tym zrobić, czy konsultacja lekarska potrzebna...
Przypuszczam, że to zmęczenie i nadmierny wysiłek fizyczny, ale wiele osób jest przemęczonych i nie maja takiego problemu...

Mysia, mam taki problem z Bartkiem umawiam go do lekarza bo już nie wiem co z tym zrobić. Być może słabe naczynka, jakieś polipy, wysuszone naczynka od np. klimatyzacji, oslabienie, zmęcznie.....

Przed wizyta warto zrobic bdanie krwi:morfologie i APTT(czas krzepniecia).To jest kwestia zapewne niecałych 30 zł,a lekarz bedzie wiedzial na czym stoi:tak:.

Kurcze ja do lekarza ide juz od paru miesiecy na badania i dojsc nie moge bo niemam z kim Jenni zostawic:baffled:.Mam czeste stany podgoraczkowe ale to co najlepsze to moja waga :baffled:,znajoma mi mowi ze tam ktos od niej z rodziny ma dzieciaka w 2 klasie podstawowej i wazy 49 kilo ty co ty mi mowi a ja poszlam sie zwazyc a mi waga pokazala 45.8 w pizamie i szlafroku:szok: no fakt z 2 lub 3 miesiace sie niewazylam ale to i tak duzo i normalnie jem bo niezaluje sobie:baffled::-(

irtasia faktycznie malutko ważysz zrób sobie wreszcie te badanie bo może jakaś anemia się przyplątała:confused:
Anemia to jeszcze pryszcz ja sie do tego juz przyzwyczailam mialam ja co miesiac od 14 do 19 roku zycia ale raz juz mialam lambrie jak mialam 15 lat niecale i to jest najgorsze:baffled:

co się dzieje z Agusią i Agą :confused:

no właśnie też się zastanawiałam co z Agusią, oby nie żadne choróbsko :wściekła/y::crazy:

Przed wizyta warto zrobic bdanie krwi:morfologie i APTT(czas krzepniecia).To jest kwestia zapewne niecałych 30 zł,a lekarz bedzie wiedzial na czym stoi:tak:.

nie zdążymy juz zrobić umowiłam Bartasa na jutro na 18 do laryngologa zobaczymy co powie:baffled:

Kurcze ja do lekarza ide juz od paru miesiecy na badania i dojsc nie moge bo niemam z kim Jenni zostawic:baffled:.Mam czeste stany podgoraczkowe ale to co najlepsze to moja waga :baffled:,znajoma mi mowi ze tam ktos od niej z rodziny ma dzieciaka w 2 klasie podstawowej i wazy 49 kilo ty co ty mi mowi a ja poszlam sie zwazyc a mi waga pokazala 45.8 w pizamie i szlafroku:szok: no fakt z 2 lub 3 miesiace sie niewazylam ale to i tak duzo i normalnie jem bo niezaluje sobie:baffled::-(

kurcze ja tyle ważyłam jak kończyłam 8 klasę pamiętam bo wtedy mieliśmy robiony jakiś bilans czy co do szkoły średniej :rofl2: Irtasia Ty lepiej się wybierz do tego lekarza :tak:

reklama
no w koncu mam swoj komputerek wiec jutro ponadrabiam zaleglosci z fotkami :-D ale teraz wygladamy jak prawdziwa rodzina ja na jedym komputerku a maz na drugim :-D:-D wirtualny sex nas czeka :-D:-D:-D

Do góry