reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć, babencje
Nawet nie będę próbowała nadrobić zaległości, jestem bez szans. Jeszcze jak ten tydzień minie, to może trochę się poprawię. Od środy mam codziennie jakieś dodatkowe atrakcje - dzień otwarty, konferencja, imieniny męża, imieniny taty, hospitacje pani dyr (jeśli przyjdzie, to już trzeci kolejny termin:-p)
Spojrzałam na zdjęcia, dzieci nam porosły;-) Michałek już bardzo sprawnie chodzi (nawet po dworze, w wyjściowym ubranku), zaczął się wspinać na meble i ma 7 zębów. Mam wrażenie, że strasznie powoli mu rosną. Ale jak mnie czasem ugryzie, to mam świeczki w oczach
Zaraz jak Misio wstanie, zje obiadek, pójdziemy do ortopedy, bo krzywi ciut nóżki. Zobaczymy, co pan doktor powie

reklama
Mam do was pytanko...
Co oznacza częste i silne krwawienie z nosa u dorosłej osoby? i co z tym zrobić, czy konsultacja lekarska potrzebna...
Przypuszczam, że to zmęczenie i nadmierny wysiłek fizyczny, ale wiele osób jest przemęczonych i nie maja takiego problemu...

Mysia, mam taki problem z Bartkiem umawiam go do lekarza bo już nie wiem co z tym zrobić. Być może słabe naczynka, jakieś polipy, wysuszone naczynka od np. klimatyzacji, oslabienie, zmęcznie.....

Przed wizyta warto zrobic bdanie krwi:morfologie i APTT(czas krzepniecia).To jest kwestia zapewne niecałych 30 zł,a lekarz bedzie wiedzial na czym stoi:tak:.

Kurcze ja do lekarza ide juz od paru miesiecy na badania i dojsc nie moge bo niemam z kim Jenni zostawic:baffled:.Mam czeste stany podgoraczkowe ale to co najlepsze to moja waga :baffled:,znajoma mi mowi ze tam ktos od niej z rodziny ma dzieciaka w 2 klasie podstawowej i wazy 49 kilo ty co ty mi mowi a ja poszlam sie zwazyc a mi waga pokazala 45.8 w pizamie i szlafroku:szok: no fakt z 2 lub 3 miesiace sie niewazylam ale to i tak duzo i normalnie jem bo niezaluje sobie:baffled::-(

irtasia faktycznie malutko ważysz zrób sobie wreszcie te badanie bo może jakaś anemia się przyplątała:confused:
Anemia to jeszcze pryszcz ja sie do tego juz przyzwyczailam mialam ja co miesiac od 14 do 19 roku zycia ale raz juz mialam lambrie jak mialam 15 lat niecale i to jest najgorsze:baffled:

co się dzieje z Agusią i Agą :confused:

no właśnie też się zastanawiałam co z Agusią, oby nie żadne choróbsko :wściekła/y::crazy:

Przed wizyta warto zrobic bdanie krwi:morfologie i APTT(czas krzepniecia).To jest kwestia zapewne niecałych 30 zł,a lekarz bedzie wiedzial na czym stoi:tak:.

nie zdążymy juz zrobić umowiłam Bartasa na jutro na 18 do laryngologa zobaczymy co powie:baffled:

Kurcze ja do lekarza ide juz od paru miesiecy na badania i dojsc nie moge bo niemam z kim Jenni zostawic:baffled:.Mam czeste stany podgoraczkowe ale to co najlepsze to moja waga :baffled:,znajoma mi mowi ze tam ktos od niej z rodziny ma dzieciaka w 2 klasie podstawowej i wazy 49 kilo ty co ty mi mowi a ja poszlam sie zwazyc a mi waga pokazala 45.8 w pizamie i szlafroku:szok: no fakt z 2 lub 3 miesiace sie niewazylam ale to i tak duzo i normalnie jem bo niezaluje sobie:baffled::-(

kurcze ja tyle ważyłam jak kończyłam 8 klasę pamiętam bo wtedy mieliśmy robiony jakiś bilans czy co do szkoły średniej :rofl2: Irtasia Ty lepiej się wybierz do tego lekarza :tak:

reklama
no w koncu mam swoj komputerek wiec jutro ponadrabiam zaleglosci z fotkami :-D ale teraz wygladamy jak prawdziwa rodzina ja na jedym komputerku a maz na drugim :-D:-D wirtualny sex nas czeka :-D:-D:-D

Do góry