reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Śnieżyca dziś u nas na całego. Widać, że to pierwsza sobota po ochłodzeniu - w sklepach obuwniczych tłok, że trudno wejść, wszyscy na gwałt szukają czegoś ciepłego:-). My też zrobiliśmy rundkę i znaleźliśmy całkiem fajne buty dla mojego ślubnego.
Jak tak łaziliśmy, to przypomniało mi się, jak się czułam w wakacje, a nawet jeszcze we wrześniu:baffled:. Dobrze, że to już minęło. Jeśli będzie mi się tak poprawiać do końca ciąży, to w 9 miesiącu biorę się za odmalowanie mieszkania;-)

A ja caly weekend spedzilam (i jeszcze spedzam niestety) na studiowaniu: czytaniu tekstow, streszczaniu, przygotowaniu dyskusji na zajecia i raz po raz spogladam na forum co by sie troche zrelaksowac ale prawie nikt nie pisze, tak ze juz musze czytac o Mamach listopadowych, grudniowych i styczniowych...Kochane MAMUSIE LUTOWE co z Wami?:sick:

No przynajmniej ktos mnie popiera! Ja w uwazam ze fajne z nas BABkI kurczaki blade tylko wlasnie za ciche! Apeluje do solidarnosci Mam Lutowych: piszmy i czytajmy!jak najczesciej! A Ty Agusia co porabiasz?

maz własnie mnie puscil do kompa bo o tej godzinie to on gra onlin z kolegami ale teraz wyszedł na peta na dwor jak on to mowi i mam czas dla siebie

A moj Ukochany zaraz przyjdzie i pewnie bedzie chcial poczytac newsy, spadam wiec i moze telewizorek poogladam bo caly dzien czytania ksiazek i internetu mnie wymeczyl...Buzka!

u mnie w weekendy krucho z kompem bo monsz się wkurza że marudzę że się prawie nie widzimy a jak jest w domu to ja do kompa więc same rozumiecie...

ale dzisiaj pewnie nadrobię ;-)

reklama
a ja ostatnio nie w najlepszej formie dlatego tak cichutko siedze choroba nas nie opuszcza dzisiaj znow u lekarza bylismy i kolejny antybiotyk patryk dostal ja dalej zakatarzona:baffled: juz dosyc mam tego chorubstwa:sick:

Do góry