reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

rozalka ja kiedyś łykałam Deprim i rzeczywiście po tygodniu zauważyłam poprawę nastroju, więc chyba działa... może tez sobie zapodam? Deprim Forte skuteczniejszy jakby co ;-)
Dzięki za info.Normalnie coś muszę łyknąć,żeby męża nie pobić,he,he....A taki spokojny człeczek ze mnie....A w nocy z kolei ryczeć mi sie chce....A juz w ogóle ,jak męża nie ma,a przecież wiem,że w pracy.:tak:

reklama
u nas ładne słońce ale wieje straszliwie...
a ja nie mam chandry tylko strasznie mnie wszystko wkurza i łatwo się denerwuję... ale to "zasługa" tabletek anty - muszę pomyśleć o jakiejś innej metodzie bo nikt ze mną nie wytrzyma tak się ciągle wydzieram :baffled:

Mozecie pomyslec,ze wprowadzam dziwne metody wychowawcze,ale szkola to dzingla:baffled:.Jak zob:baffled:cza slabsza jednostke(bardziej wrazliwa),to zaraz zadziobia.
Zawsze bartusia uczylam,ze nie wolno nikogo bic...itd.teraz ucze go"jak ktos Cie uderzy,to oddaj:sorry2:".przynajmniej teraz nikt mu nie dokucza:szok:.
Az sie boje co bedzie jak konrad pojdzie do szkoły:baffled::szok:.
Popiera w 100%. Dzieciarnia taka jest teraz rozwydrzona, ze głowa mała...Moja siostra też często skarży sie, ze w szkole chłopaki ją zaczepiają i w ogóle jest nieciekawie..a ja jej mówię, ze jak zaczepiają to oddaj....jak pokaże, ze jest mięczakiem to bedą jej dokuczać jeszcze bardziej..
ja sama w 4 klasie miałam taka przygodę,po zmianie szkoły (klasa 1-3 była w innej szkole u nas na wsi, później od 4 inna szkoła w mieście) kolega jeden był bardzo uporczywy i mi dokuczał....raz nawet mnie pobił...wiec następnym razem jak zaczął oddałam mu z nawiązka - jakie miał oczy wielkie ze zdziwienia....:szok::szok::szok: i więcej mnie nie ruszył...a co śmieszne w 8 klasie zostaliśmy parą....:-):tak:

rozalka ja kiedyś łykałam Deprim i rzeczywiście po tygodniu zauważyłam poprawę nastroju, więc chyba działa... może tez sobie zapodam? Deprim Forte skuteczniejszy jakby co ;-)
chyba jakiś umór na forum...@ wszystkie razem maja, złe nastroje razem..no no...kochane...ja też chyba deprim wezmę, bo jeszcze kilka dni i nie dam rady

u nas ładne słońce ale wieje straszliwie...
u nas tak samo, słońce i silny wiatr.....

oho, Fili wstał:baffled:

Teraz mi dzwonila szfagierka ze jechala na rowerze a w koszyku miala drukarke to wiatr jej porwal i z rowerem drukarke gonila :szok::-D nawet sie ubawilam bo sobie to wyobrazilam ale drukarka na szczescie cala:tak:

reklama
Teraz mi dzwonila szfagierka ze jechala na rowerze a w koszyku miala drukarke to wiatr jej porwal i z rowerem drukarke gonila :szok::-D nawet sie ubawilam bo sobie to wyobrazilam ale drukarka na szczescie cala:tak:

No to piknie.:szok:
Tutaj tez wieje (to malo powiedziane) , a my w piatek w nocy mamy leciec do Polski. Mam nadzieje ze nie bedzie samolotem rzucalo (raz tak lecialam i myslalam ze zawalu dostane).

Do góry