reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
mi tez LAila dala dzis popalic i to jej ciagle budzenie doprowadza mnie do smutku....ech...dziewczyny KOMANDOSI NIE PEKAJA
jutro bedzie lepiej....
oby...

oj moje aniołki teżzwłaszcza dzisiaj dały popis :baffled:j achyba musze wyjsc spotkac sie ze ze znajomymi jakies piwko wypic zrelaksowac sie :sorry2:

mi tez LAila dala dzis popalic i to jej ciagle budzenie doprowadza mnie do smutku....ech...dziewczyny KOMANDOSI NIE PEKAJA
jutro bedzie lepiej....
oby...
Ja juz na sama mysl ze mam rano wstac to juz mi sie chce wyc:-(
Niewiem co jest grane nigdy sie tak nieuzalalam nad soba a teraz mam juz wszystkiego dosc oj urlop by mi siadl

Ja tez miałam dola i wybuchłam po świętach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wszystkich odpowiednio ustawilam niech sobie nie myślą ,ze jestem służącą :tak:Umówmy się kobietki na wspólny urlop i zostawmy mężów z dzieciakami ,będą nas prosic żebyśmy szybko wróciły

To widze,ze nie jestem sama z tym placzem:baffled:.od soboty chodze i wyje...Chyba głownie przez dzieicaki:confused:.Nie wiem co sie dzieje,ale bija sie ,kloca,robia sobie na złosc.Dostaja kary,ale niestety nic nie pomaga.Najgorzej jest z Bartusiem,zastanawiam sie czy nie jest zazdrosny o czas ,ktory spedzam z Konradem.Widze,ze cos sie dzieje.Moze w szkole?Panuje taka lobuzerka,dzieci juz w 3 klasie(a moze i wczesniej) wyzywaja sie,przeklinaja.Bartus powiedzial mi,ze dzis strzelil gola przeciwnej druzynie i jakis chlopak go wyzwal od najgorszych..!!!.Powiedzialam,ze powienien powiedziec do nie go "spier...".Bartek sie zdziwil i powiedzial,ze powiedzial do niego "spieprzaj".
Mozecie pomyslec,ze wprowadzam dziwne metody wychowawcze,ale szkola to dzingla:baffled:.Jak zob:baffled:cza slabsza jednostke(bardziej wrazliwa),to zaraz zadziobia.
Zawsze bartusia uczylam,ze nie wolno nikogo bic...itd.teraz ucze go"jak ktos Cie uderzy,to oddaj:sorry2:".przynajmniej teraz nikt mu nie dokucza:szok:.
Az sie boje co bedzie jak konrad pojdzie do szkoły:baffled::szok:.

Joasiek,avatarek przesympatyczny.Ogolnie Twoja twarz wzbudza we mnie od poczatku duze zaufanie.Nie wiem dlaczego...:sorry2:

Cześć dziewczyny! Ostatnio nie mam nawet czasu, zeby do Was zajżeć. Ale dzisiaj już i tak się spóźniłam do pracy, więc się jeszcze tylko z wami przywitam i lece.

reklama
Do góry