reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Aja wrociłam od lekarza ,moja Gabrysia waży 10.900 ,wzrost 76 cm ,obwód głowy 45,5 cm ,obwod klatki piersiowej 48,5 cm :tak::-D dostała trzecia dawkę Prevemar za 6 tygodni następne szczepienie ,Dzielna byla nie plakala wogóle Kobitki glowa do góry będzie lepiej :-D

reklama
Eeee...dziewczyny,a ja myslałam,ze tylko mnie depresja dopadła.To jakieś przesilenie wiosenne.Sama nie wiem,co już ze sobą zrobić,nie wyrabiam sie z niczym,ryczec sie chce.U mnie to jeszcze odstawienie Kuby od cycka....:confused:Jakiś Deprim sobie chyba strzele,ale ciekawe ,czy skuteczne.Albo chociaz herbatke z dziurawca.
Rozalka,ja tez troche sie stresuje tym odstawianiem.Konrad nie jadl dwa dni,a wczoraj zobaczyl piers i strasznie "zachcial":baffled:.Possal troche,a ja patrzylam na niego,napajajac sie tym widokiem...Jacus porobił ostatnio kilka fotek jak Kondzio ssie piers,to bedzie pamiatka...:confused:.
Nuska,mam znajoma na innym forum,ktora miala tokso w ciazy i brala do konca rovamecyne...Synek urodzil sie calutki i zdrowiutki;-).Tylko miesiac przed terminem,ale to zapewne nie przez tokso.Zapytam ta kolezanka dokladniej jak to u niej bylo.
Nie martwcie sie na zapas:sorry2:

O dzieki Tyciu....:)
Ja tez caly czas mowie jej ze bedzie dobrze innej opcji nie ma....:) wrrr.....
na 18. 15 ma do gina takze zadzwoni do mnie pozniej i wszystko ma mi powiedziec...:)

A co do witru to u nas dzisiaj tez okropnie wieje <choc pewnie nie tak jak u Was Irtasiu:/>
najgorsze jest to ze znowu wieje od strony gdzie mamy okna, ktore sa stare i świszcze gwizdze i jest ogolnie okropnie...brrrrr.....:/

O dzieki Tyciu....:)
Ja tez caly czas mowie jej ze bedzie dobrze innej opcji nie ma....:) wrrr.....
na 18. 15 ma do gina takze zadzwoni do mnie pozniej i wszystko ma mi powiedziec...:)
To daj nam znac co i jak:tak:
A moja siostra ma od dwoch rozwarcir juz na 2 cm ale i tak bedzie miec cesarke i jak ja bole nie chyca szybciej to za tydzien w piatek bedzie po wszystkim tak jej powiedzieli ach juz sie nie umie doczekac:tak::-)

Dam znac dam...nawet jakbyscie nie pytaly to bym napisala:-D:cool2:
A co do Twojej siostry to juz tez sie nie moge doczekac kiedy urodzi....och jak fajnie....u nas trzeba czekac do konca wrzesnia...:sorry2::baffled:

reklama
Do góry