reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam nareszcie mogę cos napisac .Mnie jeszcze długo będzie poczekać na zmywarkę:baffled: niestety :no: Byłam na spacerze z dziecmi bo piękna pogoda ,Gabi po spacerze zjadła dwie miseczki zupy i nie mogła sie najeść musialam dac jej jeszcze kawalek chlebka i teraz odpoczywa w kojcu a Wojtek morduje matematyke i ja juz jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nic tylko czeka ze ja mu wszystko powiem tylko na łatwiznę .Wizyta pani z MOPS-u skonczyla się pomyślnie bo dostaniemy pieniązki na mleczko dla Gabi i dzieci będą jadly obiady w szkole i jeszcze podpowiedziala mojemu mężowi że ze względu na dużą wadę wzroku(-13 powstałą przed 16 rokiem życia powinien dostawać dodatek pielęgnacyjny (przez tyle lat nie wiedzial o tym )i powinien starać się o rentę socjalną Także od razu lepiej idę sprawdzic Wojtka .:angry:

Pierwszy raz spotkaliśmy z mężem talk miłą pomocną osobę ,zresztą stwierdziła ze widać u nas ze jest tak jak w normalnej rodzinie ,,,,,,,,,ze przecież każdemu może być trudno ze nie jestesmy żadną rodziną patologiczna po prostu mamy taką sytuację teraz a przeciez jak pójde do pracy to będzie lepiej :zawstydzona/y: irtasia27 wysłalam Ci zaproszenie z portalu Nasza klasa :tak:;-)

Pierwszy raz spotkaliśmy z mężem talk miłą pomocną osobę ,zresztą stwierdziła ze widać u nas ze jest tak jak w normalnej rodzinie ,,,,,,,,,ze przecież każdemu może być trudno ze nie jestesmy żadną rodziną patologiczna po prostu mamy taką sytuację teraz a przeciez jak pójde do pracy to będzie lepiej :zawstydzona/y: irtasia27 wysłalam Ci zaproszenie z portalu Nasza klasa :tak:;-)
Juz odebralam:tak:;-)

Ja się cieszę bo nie będę musiala myśleć po nocach skąd wziąć i przewracać sie z boku na bok i płakać w poduszkę a przeciez nie oddam dzieci do Domu Dziecka z chwilowego braku wszystkiego juz sobie odmawiam i jem byle co albo wogole i nic sobie nie kupuje i mąz tak samo tylko żeby dzieci mialy i zeby w szkole nie odstawły od innych

reklama
Do góry