reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dziękuję za słowa otuchy ja też staram się myśleć pozytywnie ,ma przyjść we wtorek Pani z MOPS-u na wywiad środowiskowy ale jak mąż tam u nich był to mówiła mu ,zeby się nie martwil bo jest duża szansa ,ze pomoc będzie i będzie można dzieci na obiady zapisać w szkole i MOPS ZREFUNDUJE ale wszystko powie nam jak przyjdzie we wtorek .
no to super:tak:życze Joanna żeby wtorkowe spotkanie sie udało i wszystko ułożyło sie po waszej myśli:tak:

reklama
Joanna, trzymam kciuki
Wiśnia, a co studiujesz?
A ja tylko na chwilę, bo Misio coś niewyraźny, w nocy miał 39 z hakiem, rano minęło, jest najwyżej stan podgorączkowy, ale ciut marudny, Jak na zęby to chyba za duża temperatura, zobaczymy, co się z tego wykluje

W środę wybieram na sens Multibabykina z dziewczynami z BB:tak: Ciekawe, jak Oliwka wytrzyma cały film, boję się, że cały seans będę za nią latać po sali kinowej :baffled:

reklama
ja z Patrykiem chodziłam na takie seanse i musze go pochwalic ze zawsze grzeczny był ale on mniejszy byl i zazwyczaj przesypial seans albo siedziała na schodkach zapatrzony w niebieskie swiatełka:-D

Do góry