reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Mam nastepny powod zeby powiedziec ze w u nas lekarze to .....
Syn mojej kolezanki spadl z hustawki w szkole na przerwie i ci zadzwonili do rodzicow zeby dziecko odebrali bo sobie cos w reke zrobil a ci po 4 godzinach pojechali z nim do szpitala na rtg i co sie okazalo ze dzieciak ma kosc zlamana kolo nadgarska a druga peknieta i potrzebna jest operacja i jutro na 9 jest ta operacja a dzieciaka do domu poslali i dopiero od jutra tam zostanie nawet nie dali nic przeciwbolowego:szok: normalnie szok:szok:

reklama
spodnie juz były dzinsowe ale kupila mi fioletowy sweter i teraz u mnie w szafie nie znajdziesz niczego fioletowego
Z OKAZJI DNIA KOBIET WSZYSTKIEGO DOBREGO KOBITKI :-DPOCIECHY Z MężOW I DZIECIACZKóW I żEBY WAM NICZEGO NIE BRAKOWAłO I CO NAJWAżNIEJSZER ZDRóWKA ZDRóWKA ZDRóWKA :-D:tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:tak::-)
Zdrówka, szczęścia i radości z naszych mężów i pociech:-)
Nawzajem kobitki:tak::tak::tak:

Do góry